DIY Mold for plasstøpt betong

March 19

DIY Mold for plasstøpt betong


Betongformer er fartøy inn i hvilken væske betongen støpes og holdes så lenge det tørker i former som bestemmes av den indre formen av støpeformene. Boligeiere kan bruke betongformer av praktisk talt alle størrelser, form og materiale til å lage et bredt utvalg av husholdnings funksjoner, inkludert men ikke begrenset til å sementere gangveier, dekorative statuer, fontener, birdbaths, blomsterpotter og benker. Å bygge din egen betong gangvei mold trenger du en fleksibel men likevel solid mold materiale, et system med støtte for å holde den på plass, og en metode for avstand og utjevning som vil sikre en tilfredsstillende ferdige produktet.

Bruksanvisning

1 Mål lengden på gangvei banen fra begynnelse til slutt, ved hjelp av målebånd. Kjøp nok 12-tommers hardboard ytterkledning å dekke hele avstanden av gangveien langs begge kantene.

2 Bruk tabellen så å kutte 12-tommers hardboard ytterkledning i to på langs, slik at det nå er i hovedsak 6-tommers planker av hardboard ytterkledning. Legg de seks-tommers hardplate ytterkledning striper langs kantene av gangveien for å lage bredden og formen av reaksjonsvei man har tenkt å lage. Kjør tre stakes i bakken hver 36 inches bak Hardboard ytterkledning å holde den på plass.

3 Bruk tabellen så å kutte en lengde på 18-tommers hardboard ytterkledning. Bruk disse brikkene til å lage solide skjøter mellom lengder av hardboard ytterkledning. Fest hver lengde på hardboard ytterkledning til neste ved å plassere en felles støtte bak leddet og skru endene av begge lengder på seg med dine skrue pistol og gips skruer.

4 Bruke konkrete mold som en guide, grave ut gangvei til en dybde på 6 inches ved hjelp av spade. Legg de to kantene av betong mold inn mot bakrommet når det har blitt gravd ut.

5 Kutt 1-by-4-tommers bord til en lengde på 3 inches bredere enn bredden på gangvei. Bruke slagtrekkere og gips skruer, feste en liten trekloss til bunnen av hver ende av brettet slik at de ytre kantene av blokkene passe mellom de to sidene av betong mold. Lå brettet på toppen av betong formen med blokken siden ned og lå nivået på toppen av brettet. Skyv brettet opp og ned lengden på formen å sørge for at det er helt rett, og at bredden på gangveien forblir konstant gjennom. Gjør eventuelle nødvendige justeringer deretter.

6 Trykk skitt langs gangveien sti ned ved hjelp av komprimator. Plasser en 3-tommers lag av grus langs lengden av gangveien. Lå armeringsjern og hell betong i formen. Tillat 24 timer å passere før betongen har helt satt før du går videre til trinn 7.

7 Start i den ene enden av gangveien og plassere spade under den første tre-støtte stake. Løft stake ut av bakken og gå videre til neste. Gjenta den samme prosessen inntil alle innsatser på første side er ute. Flytt til den andre siden og gjenta. Fjern eventuelle gjenværende mugg eller rammebitene. Med formen fjernet, er betongen gangvei fullført.

Hint

  • Du kan kutte hardboard med en sirkelsag, men en tabell så vil gi stabilitet til å kutte lengre lengder med relativ letthet.
  • Betong inneholder kalk, som kan være etsende på huden. Bruk alltid arbeidshansker og vernebriller ved håndtering av våt betong.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com