Hvordan du driver en Box Blade

March 20

Hvis du ønsker å få en perfekt planert plenen, så riktig å bruke en boks blad er en absolutt nødvendighet. Box bladene blir ofte brukt til nivå golf greener, for eksempel, så tenk hvor fantastisk du kan få plenen å se ved hjelp av én. Hvis du har en traktor med en boks blad installert, som opererer i boksen bladet er ganske lett å lære.

Bruksanvisning

1 Skaff den perfekte traktoren og boks blad for plenen. Du ønsker ikke å få en liten traktor hvis du har flere mål å fjerne og nivå, fordi det potensielt kan ta flere uker. På den annen side, om du ikke ønsker en stor traktor og boksen blad hvis du har en mindre tun, fordi vellykket manøvrere traktoren kan være et problem. Når du har riktig størrelse traktoren og boks blad for din eiendom, er du klar til å begynne å operere boksen blad.

2 Juster høyden på boksen bladet. De fleste boksskrapere har Shanks som brukes til å justere høyden. Dette er nær hver av hjulene på boksen bladet. Jo større boksen bladet, jo flere Shanks du sannsynligvis vil ha. Shift skaftene av boksen blad å sette høyden du ønsker for gress. Jo lavere du flytter Shanks, jo kortere gresset vil bli.

3 Trekk boksen bladet langs gresset med traktoren din.

4 Nivå plenen ved å operere boksen kniv for å klippe gresset, fjerne røtter, spredt ut grus og alt annet du trenger å gjøre for å fullstendig utjevne din eiendom.

5 Endre høyden din boks blad riktig som du nivå plenen. For eksempel, hvis du er clearing rot, må du kanskje øke høyden på boksen bladet. Hvis du bare klippe gress, kan du redusere boksen bladet til riktig høyde. Nivå hele plenen for å oppnå en ryddig-vises verftet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com