Hvordan en Culligan kalkfilter Works

May 6

Hvordan en Culligan kalkfilter Works

Bløtt vann menes vann som ikke inneholder (eller svært lite) kalsium eller magnesium. Ifølge en studie ved Virginia Tech University, 85 prosent av amerikanske hjem har hardt vann, som har vært knyttet til negative effekter på huden, for eksempel barneeksem. Culligan vann myknere bruke det siste innen vann oppmykning teknologi for å fjerne disse metallene fra husholdningsvann.

vann Mykgjørende

En Culligan kalkfilter tank er lastet med perler ladet med natriumioner som kalles "harpiks perler." Mens det harde vannet gjør sin vei gjennom harpiksperlene, natriumionene tiltrekke og erstatte magnesium og kalsiumioner. Harpikskulene vil etter hvert miste sin effektivitet, og natriumionet ladning må fornyes i en prosess referert til som "regenerering".

Regeneration

En væske kjent som "saltlake" er sluppet inn i harpiksbeholderen og metter harpikskulene med natriumioner, som spyler ut kalsium- og magnesium-ion oppbygging. Når saltløsningen har erstattet kalsium og magnesium, etterlater natriumioner oppladet harpiksperler, blir saltoppløsningen vaskes bort med vann. Harpikskulene er klar til bruk igjen.

Effektivitet

Culligan patenterte Aqua Sensor overvåker hardheten på vannet for å sørge for at regenerering av perler oppstår bare når det er nødvendig. Dette bidrar til å sikre en mest mulig effektiv bruk av salt og vann.

Erstatning

Avhengig av hardheten av vannet, harpikskulene må byttes om hver to til tre måneder. Selv om det er mulig å erstatte perlene selv, Culligan tilbyr en leveringstjeneste som omfatter utskifting av perler.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com