Er det normalt for Vann til Pool i en Pan Under Sentralvarme Unit?

May 30

Er det normalt for Vann til Pool i en Pan Under Sentralvarme Unit?


Vann pooling hvor som helst i ditt hjem kan være alarmerende. Når vannet lokaliserer på et bestemt sted, kan du finne sin opprinnelse. Vann pooling under en sentral oppvarming enhet sannsynlig kom fra selve apparatet, og ikke fra en annen kilde. Dette vil være nyttig i diagnostisering og løse problemet.

Typer av oppvarming enheter

Den type sentrale varmeapparatet du har vil avgjøre om det drypper vann er normalt eller ikke. Det vil være akseptabelt i enkelte typer av ovner, men ikke i andre. Se på din ovn for å fastslå om det er en vannbåren eller damp system som opererer med en kjele, en ovn eller en varmepumpe som er knyttet til sentrale air condition.

Heat Pump Lekkasje

Varmepumper er knyttet til air condition enheter og brukes i områder med mildere klima. Om vinteren bruker klima mekanisme kjølemediet til å trekke varme ut av luften utenfor og overføre den inne mens du trekker kald luft ut av hjemmet. Kuldemediet i disse systemene kondenserer og fordamper for å oppnå dette. Gjennom denne fremgangsmåte, vann danner rundt rørene av fordamperspiralen. En avløpsrøret er plassert under dette for å samle opp kondens og hindre den fra å skade ditt hjem. Hvis systemet ditt avløpsrør blir blokkert med alger eller mugg, vil kondens sikkerhetskopiere i pannen. Fjerne avløpet linjen med blekemiddel vil hjelpe fremtidige kondens å strømme gjennom røret i stedet for smitte til dryppformen.

Boiler Lekkasje

Kjeler brukes til å varme vann til å sende gjennom rør i ditt hjem for radiatorer eller baseboard varmesystemer. Siden disse apparater bruker vann, stående vann under varmesystemet et vann-lekkasje fra systemet er mulig, og det er mer sannsynlig å indikere et problem. Hvis du ser vann under en sentralfyr som bruker en kjele, ta kontakt med en HVAC oppvarming tekniker umiddelbart. Han vil se etter og reparere eventuelle lekkasjer funnet i kjelen eller røranlegg rundt det.

Furnace Lekkasje

Ovner varme luften og bruke en vifte for å sirkulere den gjennom kanaler i ditt hjem. Noen høyeffektive ovner produsere kondens. Dette kan pool under ovnen i normal drift av apparatet. Andre typer ovner har luftfuktere knyttet til dem. Avløpsslangen på disse enhetene kan tette, noe som fører til vann stående på gulvet under ovnen, hvor luftfukteren er festet. Tøm ut avløpet linjen og se etter tresko. Hvis vannet fortsatt bassenger, kontakte en HVAC tekniker for service.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com