Hvordan lage en vakker blomst seng på en Bank

May 10

Hvordan lage en vakker blomst seng på en Bank


Hvis du har en skråning, bank, eller bakken på eiendommen din som du har lyst til å slå inn en attraktiv landskapselement, vurdere å bygge en blomst seng på den. Med litt planlegging, kan du opprette en åsside blomsterhage som bringer multi-sesongen skjønnhet til din hage.

Blomsterbed på banker kan innlemme pærer, flerårige blomster, bakken dekker, gress, busker og trær, hardscape som steiner, og funksjoner som fuglebrett og birdbaths. Disse forskjønne ditt hjem og hjelpe til med erosjonssikring.

Bruksanvisning

1 Se gjennom hagen design magasiner og bøker for å få noen ideer om hva du ønsker å gjøre med skråningen. Legg merke til de alternativene som er mest attraktive for deg. Husk at hvis skråningen er bratt, må du kanskje lage noen terrasserte blomsterbed og bygge noen støttemurer med stein, murstein, stein eller behandlet trevirke, ifølge USDA Natural Resources Conservation Tilbud (se referanse 2). Dette vil bidra til regn for å suge inn i jord i stedet for å svekke det.

Hvis skråningen er mildere, og du ikke ønsker å bygge trinn eller terrasser, vurdere å plante løker, bakken dekker, dekorative gress og blomster som vil ta holde på sine egne, noe som skaper en mer vill, naturlig utseende.

2 Tegn en plan for din blomst seng. Hold tegningen til å skalere og husk å planlegge i henhold til de modne størrelser av planter. Du kan bestemme modne størrelsen på planter ved å se på sine koder ved barnehagen.

Det kan være lurt å lage en hage som består utelukkende av flerårige blomster, eller en som inkorporerer dekorative gress, bakken dekker, og trær og busker for kontrast og sesong variasjon. Våren blomstrende pærer kan legges for skjønnhet og farge når andre planter er fortsatt sovende. Pass på å planlegge for farge og interesse for alle årstider.

3 Fjern eksisterende torv og ugress fra området du skal plante din skrå blomsterbedet på.

4 redusere muligheten for jorderosjon ved å bygge en torv takrenne på toppen av skråningen. Ifølge boken Step-by-Step Landskap, trenger du bare å lage en liten grøft med en leppe på nedoverbakke side hele veien over skråningen til direkte vann vekk fra å kjøre ned bakken, ta jord med det. Bruk jord og steiner for å bygge opp grøfta, eller strimler av torv på toppen av skråningen for å spre avrenning (se referanse 1).

5 Bygg og plante åsside blomsterbedet i henhold til planen, og legger aksenter som birdbaths og matere, eller hage statuer.

Hint

  • Vær oppmerksom på retningen av ansiktet til din skråningen. Sørvendte skråninger kan lokke planter ut av dvalen for tidlig. Unngå å plante tidlig-blomstrende trær på en sørvendt skråning, ettersom de vil være mer utsatt for sent frost.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com