Hvordan sprite opp et vaskerom

July 7

Klesvask dag trenger ikke å være trist. Her er noen tips for å dekorere din vaskerom og skape et lykkeligere arbeidsmiljø.

Bruksanvisning

1 Dress opp veggene. Tøyet er vanligvis et lite rom, så gå all-out med en faux finish, slående tapet eller en fet maling farge.

2 Hang kunst. Ferie minner, en spesiell plakat eller familiebilder er noen ideer, men kunsten kan være noe du elsker.

3 Kle vinduet, men beholde naturlig lys som kommer inn for en lys, munter atmosfære. Et vindu på vaskerommet er trolig kommer til å være liten, slik at du kan nyte en luksus stoff, blind eller skygge uten å bryte bank.

4 Vær forsiktig med belysning. Du ønsker å være i stand til å se flekker, så ikke spart på wattstyrke.

5 Oppgrader gulv. Det bør være en overflate som kan ta en og annen spill, men det utelukker ikke at attraktive alternativer som vinyl, keramiske fliser og laminatgulv.

6 Sett opp et bord og stol for å lette sammenleggbare oppgaver hvis det er plass.

7 Hold atmosfæren så hyggelig og avlede som mulig med musikk eller en liten TV du kan slå på når du feller eller stryking.

8 Skjul rot av vaskemidler, tøymyknere, blekemiddel, flekk løftere og lignende. Lagringsmuligheter inkluderer en veggskap over apparater eller benkeskap av på den ene side.

9 Legg en søppelkassen som koordinerer med den andre innredning. Det vil være nyttig for avhending av brukte stoff-mykner ark, lo og tomme vaskemiddelemballasje.

Hint

  • Vask / vaskerom er vanligvis små rom hvor du tilbringer et par minutter om gangen, så det er fargevalg eller mønstre kan være svært dramatisk.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com