Hvordan Grow Unicorn Rush Fra Seed

May 4

Unicorn rush er det vanlige navnet for Juncus effusus "Unicorn". Denne variasjonen av den felles jag har stengler som vokser i tette spiraler som ligner en enhjørning horn. Unicorn rushet vokser i ferskvann våtmarker, som enger og heier av Storbritannia. Dette anlegget er også en populær prydplante på grunn av sin uvanlige løvverk. Unicorn rushet vokser lett fra frø og er hardfør i våte forhold. Disse plantene vokser godt i US Department of Agriculture hardførhet soner 4 til 9, som betyr at de kan tåle lave årlige temperaturer mellom minus 30 og 30 grader Fahrenheit.

Bruksanvisning

1 Bland 2 deler leirjord, 2 deler torv mose og en del sand for dyrking unicorn rush. Fylle vanntette beholdere med denne jord blandingen til en dybde på 2 inches. Den nederste halvdelen av en mugge gjør en god planter for unicorn haste frø.

2 Plant de unicorn rushet frøene i jorda til en dybde på 1/2 tomme og plass dem minst en tomme fra hverandre. Tilsett vann til beholderne slik at jorda er helt våt. Skift vann som nødvendig for å holde jorda fuktig hele tiden mens unicorn rushet frøplanter vokse.

3 Plasser containere i fullt Søn Unicorn haste frø vokser best ved en temperatur på 55 grader Fahrenheit, og du bør ta beholderne innendørs når utetemperaturen synker under dette punktet.

4 Fortynn en balansert flytende gjødsel til halvparten av normal styrke. Bruk denne løsningen en gang per måned i henhold til produsentens instruksjoner.

5 Flytt unicorn haste spirene til en ekstern plassering når de når en høyde større enn 4 inches. Den permanente plantestedet bør ha jord som forblir våt hele tiden, så lenge vanndybden ikke overstiger 4 inches. Plante frøplanter, slik at de er på samme jorddybde som de var i beholderne. Etablerte planter kan tolerere tørr jord.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com