Typer Blomster på Oahu, Hawaii

June 24

Typer Blomster på Oahu, Hawaii


Hawaii sies å være en av de vakreste stedene på jorden. Sine tropiske strender, skjelvende vulkaner og juvel tonet solnedganger er ikke den eneste som mesmerize turister og innfødte. Alle øyene er hjem til endeløse arter av planteliv. Oahu har noen av verdens vakreste blomster mellom sine bredder.

Hibiscus

Når du tenker på Hawaiian blomster, et bilde av en hibiscus kommer trolig til tankene. Dette er den store, fargerike trompet-formede blomst som er brukt i nesten hvilken som helst tropisk mønstret stoff, klær eller design. Den gule hibiscus er staten blomsten av Hawaii. Noen arter av hibiscus har alltid vært innfødt til Hawaii, men andre varianter ble hentet inn fra Asia og Stillehavsøyene for å dyrke nye hybrider.

gul Ilima

Oppdag den offisielle blomsten av Oahu, den gule Ilima. Den gule Ilima er bare omtrent en tomme bred, men ser mye som en hibiscus. De er veldig populære blomster for å gjøre leis. Ikke bare er den gule Ilima pen å se på, det fungerer også medisinske formål. Folket i Hawaii brukte saften av pressede blomster som en helbredende elixir for barn og gravide kvinner.

Plumeria

Lag en lei med duftende blomster av en Plumeria blomst. De Plumeria, hvis offisielle navn er frangipani, er mest kjent som en blomst av valget for å gjøre hjemmet. Disse små, propellformede blomster har et snev av gull i sentrum og er svært velduftende. Blomstene vokser på en forgreinet busk eller lite tre og kommer i rosa, hvit, rød og gul. Plumeria vokser i Oahu, men det er ikke innfødt til øya.

Naupaka

Se etter en Naupaka blomst på stranden og oppdage legenden som går langs med den. Fordi den ligner bare halvparten en blomst, med kronblader vokser på den ene siden, sier En tradisjonell historie den Naupaka blomsten er reinkarnasjonen av en prinsesse som ble skilt fra sin elsker. Det er en vanlig strand plante som kan vokse til 10 fot høy. Blomstene vokser i små klynger og er hvite med lilla striper.

Pohuehue

Ta en tidlig morgen spasertur på strendene i Oahu. Du kan merke en Vining plante med trompet-lignende blomster. Den pohuehue eller stranden morning glory er rikt på strendene i Hawaii. Denne hardføre vintre legger sine røtter dypt ned i bakken og er motstandsdyktig mot salt og vinden over stranden. De delikate blomster er lilla eller rosa, og bare åpne opp tidlig om morgenen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com