Hvordan lage en Herb Grinder by Hand

May 24

Hvordan lage en Herb Grinder by Hand


Friske eller hele tørkede urter har større smak fordi de har en tendens til å miste mindre av de flyktige aromakomponenter enn bearbeidet knust eller pulverisert urter. Det er lett å slipe de fleste urter for hånd. Du kan bruke dagligdagse kjøkken redskaper til å improvisere en morter. Noen urter bør tørkes helt før du forsøker å male dem. Det er overraskende hvor mye mer flavorful fersk bakken urter kan være.

Bruksanvisning

friske urter

1 Friske urter som persille, mints og gressløk skal ikke finmales. Det er best å kutte dem i små biter, fjerne bladene fra mindre spiselig stengler. Kan hakke dem i mindre stykker ved å samle de skårne blader i bunnen av et lite glass og gjentatte ganger kutting med saks.

2 Tørre urter for å male dem mer fint. Tørkede urter som merian, dill, estragon, salvie og andre kan ha mer smak når de er malt finere. Enhver urt vil male lettere og smuldre opp i mindre biter når det er tørt. Friske urter bør plasseres på et papirhåndkle eller skjærebrett og tørke på et kjølig, mørkt område.

3 Grov slipe tørket urter for mer smak. Sett en avis (valgfritt) under et skjærebrett. Plasser de tørkede urter på skjærebrett. Kjør en kjevle over hele tørkede urter og fjern stilkene. Samle bakken urter ved å vippe skjærebrett på avisen. Bruk det press i avisen å trakt bakken urt i en beholder. Etter å ha fjernet stilkene, kan du gjenta kjevle prosessen for en finere tekstur.

4 Å male urter til et pulver, bør de være helt tørket. Det er best å la urter tørke i romtemperatur - hvis du bruker ovnen for å tørke urter vil du miste de flyktige komponentene som gi urten smaken. Du kan bruke en liten keramisk bolle eller skutt glass som en morter. Bruk den butte håndtaket på en kjøkkenkniv eller annen redskap som stampe, eller jeksel. Fjern stilkene første eller stripe bladene av med fingrene. Plasser bladene i bollen eller shot glass og male dem med den butte redskap. Fjern eventuelle frø eller stilker som ikke slipe lett. Fortsett sliping til konsistensen du ønsker.

5 Du kan også male hele tørkede urter bare ved å gni dem mellom hendene. Hold urt mellom flate flatene og fingrene og gni hendene frem og tilbake over en bolle for å samle bladene.

Hint

  • Tørkede urter har en sterkere aroma og smak enn friske urter. I tillegg, pulvere er sterkere enn bakken eller i flakform urter. En nyttig formelen er: 1/4 ts. pulverisert = 3/4 til 1 ts. smuldret = 2 ts. frisk urt. For å gjøre en veldig fint pulver, slipe urten mellom to svært flate overflater, slik som et skjærebrett og den flate bunnen av et glass. Bruk en sirkulær bevegelse, og gjenta til ønsket konsistens er oppnådd. Kontroller at skjærebrett og urter er svært tørt for de fineste kornet pulver.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com