Slik feilsøker en Bissell ProHeat Rug Cleaner

July 27

Slik feilsøker en Bissell ProHeat Rug Cleaner


Den Bissell ProHeat Rug Cleaner er en dyp rengjøring enhet som tilbyr en innebygd ovn for å varme opp rengjøringsmiddel og vann for å bidra til å fjerne inngrodd skitt og flekker, samt et sett av kraft børster og vedlegg for å rengjøre trapper og møbeltrekk elementer . Den ProHeat kommer med en 12-amp motor og ett års begrenset garanti. Betjening av Bissell ProHeat bør være relativt grei, men hvis det oppstår problemer under bruk, utføre noen feilsøking før du kontakter en autorisert servicetekniker.

Bruksanvisning

1 Slå på strømbryteren og varmeapparat bryteren før du bruker ProHeat å rengjøre tepper hvis rensemiddel ikke ut til å være oppvarming. Vent til varmeindikatorlampen lyser før sprøyting formelen på overflaten som skal rengjøres.

2 Forsikre deg om at vanntanken og formel tank er både riktig full hvis rengjøringsspray synes lavt eller mangler. Pass på at tanken er klikket på plass på maskinen. Slå av strømmen og vent ett minutt før du slår på maskinen igjen og drift. Hvis spray fortsatt ikke fungerer, slår du ProHeat av og koble. Snu maskinen over og bruke en skrutrekker til å åpne dekselet belte for å se om pumpen beltet er sprukket eller ødelagt. Bytt om nødvendig.

3 Sørg for at vedlegget er ordentlig festet til ProHeat og har passende press hvis vedlegg ikke fungerer.

4 Kontroller at innstillingen er riktig for gulvet eller type rengjøring jobb hvis maskinen ikke ut til å være rengjøring riktig. Pass på at tankene er fulle, og tanken er riktig installert på maskinen. Fjern alle fibre eller hår som sitter fast på børstene og begrense børste bevegelse.

5 Rengjør lofilteret hvis maskinen ser ut til å ha redusert sugekraft.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com