Slik installerer en Septic tørr brønn

July 26

Slik installerer en Septic tørr brønn


Installere en septiktank kan være en kjedelig jobb hvis det gjøres feil, spesielt siden septiktanker er tunge og vanskelig å manøvrere. Siden noen jordtyper absorberer fuktighet på ulike priser, et septisk tørke godt kan være nødvendig for ditt system. Dette omfatter både en septiktank og en utsiving tank for systemet å operere både effektivt og rasjonelt.

Bruksanvisning

1 Finn og merk plassering for septiktank. Ved hjelp av en traktorgraver, grave et hull som er minst 10 fot fra ditt hjem er fundamentet for tilgangs formål. Pass på at hullet er minst to fot bredere og en fot dypere enn nødvendig for å passe tanken.

2 Grav en grøft fra hjemmet til septiktank hullet ved hjelp av traktor. På den motsatte side av hullet, grave en grøft hvor det siving tanken vil hvile. Hvis du bruker en gravitasjonsmating septiktank, bør innsig tanken være lavere enn septiktank. Sikre at disse skyttergravene møte kode med lokale forskrifter.

3 Grav hullet der den tørre brønnen vil bli plassert. Hvis du bruker en gravitasjonsmating septiktank, bør innsig tanken være lavere enn septiktank. Sørg for at alle grøfter møte kode med lokale forskrifter.

4 Sett septiktank på plass, noe som gjør at det er nivå. Vurdere å kontakte en profesjonell septiktank installatør for å sikre at tanken er riktig plassert i hullet.

5 Bruk PVC-rør for å koble innløpet punktet på tanken til avløpet linjen som kommer fra huset. Bruk PVC pipe renere å sikre rørene er rene før du foretar tilkoblinger. Plasser PVC-rør sement på endene av rørene for en sikker forbindelse.

6 Nivå hullet for innsig tank. Senk tank i hullet, noe som gjør at den hviler nivå. Hell et lag av grus rundt det pre-støpte tanken slik den er dekket fra toppen til bunnen. Koble innsig tanken til septiktank ved hjelp av PVC-rør.

7 Ta kontakt med din lokale verktøy avdeling for å fullføre noen inspeksjoner av systemet. Plasser grus i skyttergravene og deretter et lag med skitt. Bruk en rake å glatte området. Sørg tankene er merket på en tegning eller et bilde i tilfelle du trenger å finne dem i fremtiden.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com