Hvordan Fest Beams til et senter Beam

May 20

Senter bjelker er installert i gulvsystemer av boliger som krever ekstra støtte. Bjelken kan også støtte en bærende vegg ovenfor. Likevel, må du koble til andre bjelker / bjelkelag til dette senteret strålen for å fullføre hele gulvet system. Feste disse bjelkene til et senter bjelke vil kreve en metode som kalles "bond beam" metoden. Denne metoden kreves av de fleste byggeforskrifter, og det er en prøvd og testet prosedyre som ikke vil mislykkes. Den gjennomsnittlige gjør-det-yourselfer kan fullføre dette prosjektet i et par timer til en dag, avhengig av størrelsen og omfanget av prosjektet.

Bruksanvisning

1. Fest et 1,5-for-1,5-tommers stripe på undersiden av midtbjelken. Sett et merke 1,5 inches bort fra kanten av en to-by-4, snap en krittstrek over lengden av styret, og rive stripe fra to-by-4 bruker en sirkelsag. Fortsett å rive disse strimler til du har nok til å spenne over hele lengden av midtbjelken. Når du er ferdig ripping, vil du ha en stripe som er 1,5-by-1.5 inches.

2 spiker strimlene til bunnen av det horisontale midtbjelke med 16 penny spiker. Neglene skal være fordelt 12 inches hverandre. Pass på at stripene på linje med bunnen av senteret trålen. Vær oppmerksom på enden av stripen som vender opp, og sørge for at de rett kantene vender opp, også.

3 Notch bunnen av dine bjelker / bjelkene på det nederste hjørnet. Etter at du har bestemt nøyaktig lengden på gulvbjelkene, måle opp på slutten 1,5 inches og fra bunnen opp 1,5 inches. Koble de to merkene med en firkant slik at du har en firkantet trukket på det nederste hjørnet av bjelke / bjelke som er vendt mot sentrum beam.Repeat dette på alle gulvbjelker som skal være knyttet til senteret strålen.

4 Skjær markert hakk med en sirkelsag. Det kan være nødvendig å kutte litt forbi notch merkene med sirkelsag, men ikke gå lenger enn 1/2 tommers forbi merkene. Om nødvendig, bruk en håndsag til å fullføre kuttene.

5 Skyv bjelkene / bjelker ned på forhåndsfestet strimler og spiker på plass ved å sette inn 16 penny negler gjennom sidene av bjelke / bjelke i en vinkel og inn til sentrum strålen. Plasser tre negler på hver side av bjelken. Obligasjonen stripen vil tjene som en hvile hylle for gulvbjelkene / bjelker og vil støtte strålen vedlegg.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com