Hva er en køyeseng?

May 13

Hva er en køyeseng?


En køyeseng sparer gulvplass i et lite rom. To senger som bruker gulvareal på bare ett tillate deg å plassere flere lagrings elementer i rommet, for eksempel flere kommoder og leketøy kister, eller du kan bare nyte mer åpen gulvplass. Køyesenger gang ble bare brukt på skip og i andre trange steder, men de er nå ofte funnet i barne- og gjesterom. Med mange stiler og design, er en køyeseng passer for både barn og voksne i alle små rom der flere senger er nødvendig.

Historie

Den første hevet sovende plattform, en type loft seng, ble brukt i oldtidens Egypt. Senger utviklet seg over tid og standard ett stykke køyeseng ble vanlig på skip. Disse køyesenger var et enkelt tre eller metallramme som støttet to madrasser. Denne typen køyeseng banet vei for stablet køyeseng når etterspørselen for hjemmebruk rose. Enkelt-innrammet enheter er upraktisk å flytte og installere i hjemmet, men stablet senger er mer allsidig. Køyesenger er fortsatt standard sovende ordning i skip, ubåter og andre kjøretøyer som RVs, og køyesenger er et vanlig syn i mange hjem soverom.

Descripton

En køyeseng er to eller flere senger stablet oppå hverandre for å skape soverom. Køyesenger inkluderer stiger eller trapper for å få tilgang til de øverste køyer, og enkelte modeller inkluderer dekorative funksjoner som lysbilder, telt og flagg. Twin-og full-madrass størrelser er tilgjengelige, i tillegg til egendefinerte størrelser, men køyesenger er sjelden større enn full størrelse.

typer

Den tradisjonelle køyeseng er en enkeltseng stablet på en andre enkeltseng. En L-formet køyeseng er et nederste køye som er slått ut 90 grader i retning fra den øverste køye. L-formet køyesenger kan være tvilling, full eller en kombinasjon av to og full-size-senger. Loftet seng er en variant av køyeseng som ekskluderer den nederste køya. I stedet for en andre seng, har loft seng åpen gulvplass.

fordeler

Den plassbesparende funksjon av køyeseng er muligens hovedattraksjonen, men køyeseng har flere fordeler. En køyeseng er en fantasifull lek plass for barn, og spesialtema senger tilby funksjoner som telt og glir å høyne spille. Loft stil køyesenger gir lagringsplass, øke gulvplass og tilby hide-away områder for lek.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com