DIY Betong Septic

August 1

DIY Betong Septic


Du trenger kanskje en septiktank system hvis du eier landet som er utviklet residentially og du er i et område som ikke er koblet til et avløpssystem. Eller kanskje du har hatt problemer med kloakksystemet i ditt område og ønsker å lindre problemene forbundet med et dårlig avløpssystem. Men før du tar på seg oppgaven med å bygge din egen betong septiktank system, er det et par ting du trenger å vite.

Bruksanvisning

1 Vurdere nettstedet ved å vise et oversiktskart over din eiendom. Har kart skalaen sett på av en profesjonell septisk designer eller offentlig helsevesen for å se hvor vanskelig jobben vil være, eller om det er enda mulig.

2 Finn det generelle området der septiktank vil bli installert.

3 Test jordstabilitet ved hjelp av en traktorgraver for å grave en 6-fots hull.

4 Consult i offentlig helsevesen eller profesjonell septisk designer til å evaluere jord av eiendommen basert på USDA bevaring klassifiseringssystemet.

5 Identifisere stedet av avløpet feltet septiktank område ved å konsultere en profesjonell.

6 Forbered septikkonstruksjonstegninger med hjelp av en profesjonell septisk designer. Tegningene er nøkkelen til å oppnå en byggetillatelse på eiendommen.

7 Søke om byggetillatelse til det lokale folkehelsekontoret. Du bør oppsøke et medlem av dette kontoret gjennom evalueringsprosessen.

8 Grav området der septiktank og tank vil bli plassert på bakgrunn av en tillatelse. Dette kan bety å bruke utstyr som en traktorgraver, tømmerklo, bulldoser, trillebår, spader og rambukken.

9 Bruk en laser verktøy og målebånd for å sikre at dimensjonene utgravingsstedet er som bestilt gjennom design og byggetillatelse.

10 Legg ned PVC-rør som vist på design tegninger og angitt i tillatelsen.

11 Plasser den ferdigstøpte betong septiktank på angitt sted ved hjelp av en bulldoser eller lastebil med en trinse og spak system for å senke tanken inn i utgravning-gropen.

12 Koble tanken med strømningskontroller og deretter koble flyt kontroller som går ut av tanken til rørene som fører tilbake inn i hjemmet.

13 Tett septiktank og test for å se om det fungerer.

14 Ring offentlig helsevesen for å ta en endelig inspeksjon av septiktank.

15 Hell sand og rent vasket stein grus over septiktank, bruke etterbehandling landskaps eksempel gress eller torv som ønsket.

Hint

  • Gjennomføring av et slikt prosjekt vil trolig ta flere arbeidstakere med erfaring i byggebransjen. Det vil kreve leie utgraving utstyr. Kostnadene for å ferdigstille prosjektet kan kjøre inn titusenvis av dollar.
  • Bygge en septiktank ligner til å bygge et avløp system, så det anbefales at du konsultere eller ansette noen med slik erfaring til å hjelpe.
  • Det er en rekke faktorer som er involvert i å velge riktig sted for avløpet feltet arealet av en septiktank, som alltid inkluderer strømningsrater per medlemmer av husstanden. Hvert fylke har sin egen formel for å lage godkjenninger av strømningshastighet systemer. Aldri risikere tilnærmet størrelsen på avløps feltet uten hjelp fra en profesjonell.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com