Hvordan lage en sofa Vintage

July 24

Hvordan lage en sofa Vintage


Vintage sofaer tilhører 1940, 1950 og 1960, og inkluderer en rekke stiler, farger og materialer. Dette var en tid med den banebryt Eames mann og hustru design team, og en tid med rask teknologisk og sosial endring, bygge bro etterkrigs sans for stil med Space Age som amerikanske astronauter først gikk på månen. For å lage en retro dekorere ordningen eller fremkalle den med en nøkkel møbel, lære å lage en sofa vintage.

Bruksanvisning

Sleek Sofa

1 Slå sofaen opp ned og undersøke hvordan beina er vedlagt. Hvis bena har skruer, fjerne dem ved å skru alle skruene. Alternativt vri hver etappe av hvis bena skru på med en bolt.

2 senter hver T-plate over hullet igjen av den tidligere sofa ben, hvis ben man fjernet var bolt mount - typen med en senterbolt som skrues inn i bunnen av sofaen. Bruk skruene for å feste T-plate. Skru bolten av en ny konisk sofa etappe i T-plate ved å vri beinet for hånd til bolten er satt helt inn. Hvis de tidligere sofa bena hadde en annen monteringsmetode, for eksempel en universell etappe med vanlige skruer, bruk en drill for å sentrere et hull på samme størrelse som de nye boltefeste ben - vanligvis 5/16 tommers - før du installerer den nye ben.

3 Gjenta for hver etappe. Slå sofaen oppreist.

4 Dekk sofaen i en tettsittende slip cover uten et skjørt å kopiere stilen til en elegant vintage sofa. Legg fargerik aksent puter, slik som tynne, rektangulære puter å passe elegant stil. Velg puter som koordinere med slipcover farge.

klumpete Sofa

5 Dekk en klumpete sofa med en skirted slipcover i et stoff som passer en vintage sofa, for eksempel en pastell, nubby stoff eller rødt for 50-tallet, en lys geometrisk design for 60- eller juvel-tonet velur for 70-tallet. Dekker hele sofaen, med seteputene på plass, for å gi sofaen et enhetlig utseende.

6 Tuck sofaen dekke i pent mellom ryggen og sitteputer og ved siden av armene. Tucking ekstra stoff i vil bidra til å gi slip dekke en bedre passform. Hvis sofatrekk har noen stropper, snaps eller andre festeanordninger, bruke dem til å tilpasse slipcover til sofaen. Juster slipcover så støv krusning eller skjørt bare berører gulvet.

7 Ordne vintage puter på sofaen for å fullføre overgangen til en vintage sofa. Legg matchende eller kontraster aksent puter som passer fargevalget, for eksempel brun, lilla, avokado, lime eller brent oransje velour for 70- eller India print bomull puter for 60-. Linje puter opp over ryggen eller magert to puter mot hver arm.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com