Hvor å Feilfri Chrome Trim

July 23

Hvor å Feilfri Chrome Trim


Krom er en type av metall som vanligvis brukes til platen mindre attraktive metaller, som aluminium eller stål. Et tynt lag med krom gir en glatt, skinnende overflate til elementet. Den trim er ofte plassert på sykler, motorsykler og biler for å forbedre utseende og stil. Når krom er skitten, kan det se ut skyet, men rengjøring og polering kan gjenopprette sin naturlige glans og glans.

Bruksanvisning

1 Fyll en liten bøtte med ca en gallon av varmt vann og en skvett av en mild flytende oppvaskmiddel.

2 Dypp en svamp eller en myk-stritter rengjøring pensel, for eksempel en gammel tannbørste, inn i såpevann. Gni såpevann på krom for å fjerne skitt, støv, rester og bygge opp.

3 Fukt en myk klut i kaldt vann. Tørk av krom for å fjerne alle såperester, re-skylling klut etter behov. Pass på at alle rester er fjernet, fordi hvis det er igjen bak det kan la krom ser overskyet og skitne.

4 Bruk et håndkle til å tørke krom.

5 Påfør en krom polish til trim. Hell en kvart stor mengde krom på en ren, myk klut. Gni polish på krom trim, så det er helt belagt i et tynt lag med polish. Påfør mer polish på kluten i trinn kvartal størrelse etter behov.

6 La polish tørke på krom. Dette tar omtrent 15 til 30 minutter.

7 Fukt en myk klut i kaldt vann. Vri kluten slik at ingen overflødig vann drypper fra den. Polere tynt lag med polish fra krom i en sirkulær bevegelse. Fortsett polering til alle rester er fjernet og krom har en blank finish.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com