Slik beskytter du en skinnsofa

May 31

Slik beskytter du en skinnsofa


Skinnsofaer kan vare i mange år hvis du tar deg tid til å rense og beskytte dem. Mange mennesker, derimot, har en tendens til å ignorere sine skinnsofaer før de legger merke til en opphoping av skitt eller en liten sprekk. Ved å beskytte skinnet før skade oppstår, vil du forlenge levetiden på sofaen.

Bruksanvisning

1 Rengjør skinnsofa annenhver uke med en ren bomulls fille dyppet i varmt vann. Gni sofaen med fille, skylle den ofte som fille plukker opp skitt. Vær spesielt oppmerksom på armlenene, hvor skitt samler seg, og baksiden, hvor støvet legger seg.

2 Vask skinnsofa omtrent en gang hver par måneder med noen dråper mild oppvaskmiddel i en liter vann. Fukt skinn med en ren klut dyppet i såpevann og arbeid i en sirkulær bevegelse. Gå over sofaen igjen med en fuktet klut for å fjerne eventuelle såperester. Gå over renset sofaen med en tørr, lofri klut før skinnet ser skinnende nytt.

3 Påfør et skinn conditioner en gang eller to ganger i året. Se etter et produkt fra et selskap som spesialiserer seg på skinnprodukter. Ikke bruk produkter som inneholder mineralolje eller vaselin, som de vil bryte ned og ødelegge skinn over tid. Gni i en sirkulær bevegelse.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com