Hvordan kan jeg bygge et opphøyd Garden Bed fra slagg blokker du?

June 8

Hvordan kan jeg bygge et opphøyd Garden Bed fra slagg blokker du?


Hevet senger gi enkel tilgang for gartnere, noe som gjør dem ideelle for de med begrenset mobilitet. Fordi hagen sengen er hevet over jorden, hevet senger gir også et praktisk alternativ når eksisterende jord er uegnet for dyrking. Hvordan du gjør din hevet sengen avhenger av dine spesifikke behov. Slagg blokker gjør det raskt og enkelt å installere en rektangulær eller firkantet seng i en ettermiddag og lar deg justere høyden på sengen som passer dine preferanser.

Bruksanvisning

1 Legg ut det ønskede området for sengen i en solrik beliggenhet som mottar 6 til 8 timer med direkte sollys om dagen. En 4-fot med 8-fots seng skaper en praktisk seng, som den gjennomsnittlige gartner lett kan nå sentrum av sengen fra begge sider. For senger som er tilgjengelig fra bare én side, bør bredden ikke overstige 2 føtter.

2 erigert stakes på hjørnene av sengen, og kjøre hyssing eller hage tau for å markere området. Knytte hyssing til innsatsen og trekke stram for å lage rette linjer.

3 Marker linjene på jord med kritt eller etse de linjene i jorda med en hakke. Dette gir deg en guide for å legge slagg blokker og hindrer en ujevn seng.

4. Finn et hjørne av sengen der de to sidene vil delta. Plasser en slagg blokkere for å markere hver side, butting endene sammen for å danne et kvadrat hjørne. Legg to slagg blokker til den korte siden av sengen.

5 Plasser den neste slagg blokkere vinkelrett på raden av blokker for å lage det andre hjørnet. Fyll langsiden ved å legge til seks nye blokker.

6 Lag hjørnet ved å plassere den neste blokken vinkelrett på den langside. Legg til to blokker og gjøre det siste hjørnet. Fyll ut de resterende side med slagg blokker.

7 Legg til flere lag følger samme prosedyre. Du ønsker kanskje å oppveie blokker for å skape et attraktivt design. For å oppveie blokkene, plasserer den første blokken av det andre laget i flukt med utsiden av sengen, som starter på en av kortsidene, og jobb deg rundt sengen.

8 Fyll seng med jord og plante sengen etter den anbefalte frø dybde og avstand for grønnsaker eller blomster.

Hint

  • Tre lag med slagg blokker opprette en hevet seng som gir tilgang til dem i en rullestol. Iowa State University Extension anbefaler en høyde på 2 til 3 fot for å gi enkel tilgang fra en rullestol.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com