Slik installerer Ceramic Tile i et mobilt hjem

April 27

Slik installerer Ceramic Tile i et mobilt hjem


Keramiske fliser er stor for gulv fordi det er enkelt å installere og kan motstå slitasje bedre enn andre gulv. Det kan også legge instant verdi til et hjem. Installere keramiske fliser i et mobilt hjem er lik keramiske fliser installasjon i alle andre hjem. Å ha et godt fundament og avansert planlegging er viktig.

Bruksanvisning

1 Fjern det gamle gulvet dekselet. Uavhengig av hvilken type det er, må du se undergulv for å se etter vannskader eller andre problemer. Bruk en tang for å fjerne eventuelle stifter etterlatt seg. Også fjerne trim rundt bunnen av vegger og terskler i døråpninger. Bruk en liten lirke bar og en flat skrutrekker til å lirke dem bort.

2 Rengjør og inspisere sub gulv. Bruk en kost og vakuum for å fjerne alt støv og rusk fra gulvet. Hvis du finner vannskader, erstatte den skadede underetasjen ved å kutte ut de dårlige området og erstatte den med ny sub gulv. Bruk et nivå for å sørge for at gulvet ikke har en skråning. Hvis gulvet er ujevnt, kan du bruke et flytende gulv leveler som kan kjøpes hos din lokale jernvarehandel. Dersom undergulvet er laget av en ustabil materiale som sponplater, dekke hele området med 1/4 tommers kryssfiner for å gjøre gulvet kraftigere. Fest kryssfiner med tre skruer hver sjette inches.

3 Dekk området med 1/4 tommers sement Backer bord. Backer bord beskytter gulvet under flisen mot fuktighet. Plasser Backer bord i ark på tvers av rommet horisontalt, og skru den på gulvet med skruer hver seks til åtte inches i pre-merket sirkler.

4 Legg din flis fra motsatt hjørne av rommet og jobbe mot døren. Gjør en tørr kjøre først, uten lim eller mørtel, for å se hvordan mønsteret vil fungere. Lå så ​​mange brikker som mulig før kutt er nødvendig langs kantene av vegger og dører.

5 Begynn å lime flisene på plass. Plukk opp flisene, og bruke en sparkel for å dekke baksiden av hver flis helt med flis lim eller mørtel. Ikke legg på for mye lim fordi det vil sprute ut av sidene når du presser ned på flisen. Plasser fliser på Backer bord. Bruk rutenett på Backer styret å holde flisene på linje. Press hardt for å sørge for at hver flis er satt på plass. Bruk en spacer mellom flisene for å holde dem en lik avstand fra hverandre. Fortsett å legge alle brikkene som ikke krever et kutt.

6 Gå tilbake til motsatt hjørne, og begynne å måle flisene langs veggene for kutt. Mål fra vegg til neste flis, og gi rom for din spacer beløp. Marker flisen med en blyant ifølge målingen. Bruk en våt så å kutte fliser langs mark, og følg veiledningen på sagen. Tørk flisen før påføring av lim og legger den.

7 Fjern avstandsstykkene. Bland fugemasse i en stor bøtte med drill mikser hvis du har en. Hvis ikke, kan fugemasse være hånd blandet. Ikke bland for mye fugemasse på en gang, fordi det vil tørke raskt. Bland fugemasse til en konsistens på peanøttsmør. Dypp fugemasse på fliser, og bruke en gummi flyte å spre det ut. Sørg for at hver flis har fugemasse ned i mellom åpningene. Hvis området du fliser er utsatt for fuktighet, bruk en fugemasse sealer tilgjengelig hos din lokale jernvarehandel.

8 Bruk en stor svamp dyppet i vann for å glatte og rengjør fugemasse som du går. Fortsett til våt svamp og fjerne overflødig vann. Gjør dette før rommet er ferdig. La den tørke over natten. Bruk en mopp eller svamp for å fjerne dis fra keramiske fliser neste dag.

Hint

  • Sett på trim rundt bunnen av veggene etter den keramiske fliser er tørr.
  • Unngå å gå på flisen til det er helt stille.
  • Sørg for at overflaten er nivået før legging av fliser, fordi de vil sprekke eller brekke hvis det ikke er.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com