Hvordan Trim Pachysandra

August 13

Pachysandra er en slekt av eviggrønne blomstrende og fruiting urteaktig bakkedekkende planter som det er fem arter. Det sprer seg og reproduserer vegetativt med underjordiske jordstengler, forming tette matter av grønn over jordoverflaten. Alle artene er forholdsvis lav vekst, med den høyeste nådde ikke mer enn 10 inches i høyde ved forfall. Pachysandra brukes som en dekorativ bunndekke, som en erosjonssikring tiltak, som bor ugrasbekjempelse mellom planter og som et lite vedlikehold evig erstatning for plen gress. Årlig trimming bidrar til å holde plantene ser friske og oppfordrer ny vekst, men er ikke nødvendig for sunn vekst og ytelse.

Bruksanvisning

1 Trim standen av pachysandra på våren etter siste hard frost, men før ny grønn vekst er tydelig.

2 Fjern ødelagte, misfargede, syke eller døde greiner og løvverk, men begrense mengden av sunne, grønne blader du fjerne.

3 Trim små flekker av pachysandra vokser i grenser og senger med beskjæringssakser. Som hånd beskjæring kan være vanskelig på knærne og tilbake, bruke en streng trimmer for større ranker av anlegget, og en gressklipper for store flater vokser på relativt flate overflater. Sett din gressklipper blad høyde lav nok til å klippe av noen misfargede plante topper, men ikke så lavt du er skalpering planter av friske grønne blader.

4 Rake opp det klipte gresset forsiktig med en fleksibel-tine rake slik at borekaks ikke ødelegge utseendet på de grønne plantene som de visner.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com