Hvordan Kill Mold og mugg på blomster

June 5

Hvordan Kill Mold og mugg på blomster


Mold og mugg er gjenkjennelig plantesykdommer. Disse identifiserbare angripere av planter og blomster presenterer med en hvit, pulveraktig, string-lignende vekst. Den vises på kronblader, stengler og bladoverflatene. Mold og mugg funnet på blomstene sjelden dreper dem, men det kan hemme veksten og svekke deres helse. Drepe mold og mugg er mulig med de riktige produktene.

Bruksanvisning

1 Vann plantene tidlig på dagen slik at fuktigheten akkumulert på blomstene kan tørke før solnedgang.

2 Space dine blomstrende planter langt nok fra hverandre for å tillate god luftstrøm.

3 Forhindre en mold og mugg angrep ved å bruke en flytende soppdreper til jorda hver og en til to uker under optimale værforhold. Soppmidler kan kjøpes på ethvert hjem og hage butikken. Følg produsentens anbefalte instruksjoner.

4 Spray hageplanter og blomster som allerede har blitt angrepet av mugg og jordslag med en soppdreper blanding. Tilsett 2 ss. av væske fungicid til 2 liter vann.

5 Smør blomster og blader med soppdreper blanding en gang i uken i tre uker. Den soppdreper dreper mugg og jordslag i løpet av sekunder. De døde sporer er vasket av blomster med den neste regn eller vanning.

Hint

  • Det spores fra mold og mugg er rikelig i våre hager, men sykdommer forårsaket av soppen trives best i visse værforhold. Cool nattetemperaturer, blandet med varm dag temperaturer og høy luftfuktighet, er ideelle for mugg og mugg vekst.
  • Bruk hansker for å beskytte hendene fra kjemikalier og en maske for å unngå inhalasjon av soppdreper fumes.Spores løslatt fra mugg og jordslag årsaken luftveissykdom og vanskelige å kontroll allergier. Sporene er for liten for det blotte øye å se, så inhalere dem fra luften er en bekymring.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com