Snake Plant med gule blader

October 12Snake planter, eller bajonettplanter, også kjent som mor-i-law's-tunge, er saftige planter fra Afrika og Asia. De dyrkes som potteplanter på grunn av sin erigerte, ofte fargerike eller mønstrede blader. Snake planter vil trives i hjemmet forutsatt at de får sterkt lys og sporadiske vann. Snake anlegget blader blir gule i respons til ytre stress som insekt angrep eller kalde temperaturer. Flere sortar som svigermorstunge Laurentii, har gule striper langs sine blader.

Kald

Slange planter kan overleve ved en minimumstemperatur på 45 grader Fahrenheit og blir skadet eller drept av frost. Kulde føre slange plantens blader å gulne. Bladene som er rørende vindusglass kan utvikle gule lapper på grunn av enten kalde eller varme brenne. Hold planten langt nok tilbake fra vinduer for å unngå kontakt.

overwatering

Forlat aldri slange plante containere stående i en skål med vann og la alt overflødig vann kan renne ut av sine potter. Overwatering eller plate forårsaker rot råtne i slange planter og kan føre til at hele anlegget til gul og dø. Reduser mengden vann du gir slange planter i løpet av vinteren. Vanne dem i morgen slik at eventuelt vann på bladene har tid til å fordampe før mørkets frembrudd.

Underwatering

Fred Dortort, skriver på University of California botaniske hage nettsted, sier at mange slange plantearter er nær uslitelig. Når det er sagt, en fullstendig mangel på vann vil føre til bladene til gult før shriveling opp. Vann slange plantene når deres jord har tørket helt ut til en dybde på en tomme.

Insect Infestation

Snake planter er utsatt for angrep av skalaen insekter. De ser ut som små støt på bladene og kan føre til bladene til gul. Melete bugs er lik skalere insekter, men ser ut som de er dekket i hvit lo. Alvorlig angrep av insekter kan føre slange anlegget blader til gult og dø. DAB skadeinsekter med en pensel dyppet i teknisk sprit, sjekke anlegget regelmessig for noen tegn til re-angrep.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com