Hvordan å plukke blomster og planter for en All-Year-Round Hage

November 28

Hvordan å plukke blomster og planter for en All-Year-Round Hage


Hager fylt med en rekke planter og blomster for hver sesong gi en plass til å nyte hele året. Med et bredt spekter av størrelser og blomstrer, året rundt hager også skape et stadig skiftende landskap for å beundre hva som er i blomst og forutse hva som kommer. For å sikre en vellykket helårs hagen, plukke de plantene som vokser i US Department of Agriculture hardførhet sone. Med litt preplanning, kan du ha en fargerik, langvarig hage å nyte i mange år.

Bruksanvisning

1 Velg blomster og planter som vokser i hagen basert på klima og mengden sol hagen mottar. Plukk lett å dyrke planter som er varme og tørke tolerant for å skape en vellykket, lang levetid hage.

2 Tegn ut en blåkopi eller grov utkast av design for å referere til som du jobber deg gjennom prosjektet og å tillate deg å gjøre raske endringer i løpet av planting prosessen.

3 Grow blomster og planter for hver sesong for å garantere hagen er i året blomst. Start med å plante flerårige blomster, en rekke plante som vokser tilbake hvert år fyldigere og høyere enn før.

4 Pick vinter-blomstrende planter som dukker opp i vinter til tidlig vår for å sikre farge i ofte fargeløs sesongen. Dyrke blomster som Snøklokker å skape farge på senvinteren til tidlig vår.

5 Velg eviggrønne planter til å vokse inne i året hage å trosse det golde landskapet i vinter. Plukk blomstrende evergreens som hellebore og Camellia for sine sterke farger og prangende løvverk.

6 Legg våren blomsterløker som påskeliljer i hagen å fylle bare flekker og supply farge etter vinteren. Grow pærene rundt blomsterhagen for sprut av farge gjennom.

7 Plukk årlige blomster som trives i den aktuelle USDA sone for å legge farge mellom årstidene og bidra til å fylle i bare, vanskelig å nå flekker. Plasser ettårige som stemorsblomster for å lage en full og fargerik seng.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com