DIY betong kanter

December 9

Betong kanter gir visuelle linjer til en terrasse eller hage gangvei. Det er også nyttig i å avlede rusk kastet av en Mowe, r inkludert gress og stein. Det er derfor de kalles ofte "klippe strimler". Dette nyttig tillegg til utendørs landskapsarbeid er også et DIY prosjekt. Det er flere måter å gjøre betong kanter, avhengig av hvordan du vil at det endelige resultatet skal se ut.

Prosjektering Edgers

Først designe dine edgers. Et konkret edger er en enkel blokk av betong vanligvis cirka tre inches bred og fra den ene foten til to fot lang. Det er lurt å gjøre edgers mindre slik at du slipper å klippe dem til å passe inn i din installasjon. Hvis du skal installere de edgers langs en lang, rett vei, lengre edgers være mer fornuftig fordi det vil ta mindre arbeid å installere dem. For buede baner, edgers som er seks inches til en fot i lengde er egnet.

En edger har vanligvis en buet topp, men det kan også være flat. Alle edgers har en flat bunn for å gjøre dem stabile. Buet topp edgers legge stil og detaljer til gangveier og terrasser, mens enkle flate toppet edgers er mer funksjonelt og praktisk. Du vil være i stand til å gjøre noen form du ønsker, så velg en som passer for ditt prosjekt.

casting Edgers

Alt kan støpes av betong fordi som gips, helles den i en form og deretter stivner til formen av den mugg. Å bygge en edger, er alt du trenger å gjøre er å lage den riktige formen. Det finnes flere typer muggsopp brukes med betong. En vanlig form er sand mold. Denne type av støpeformen bruker virke, våt sand, som helles inn i en forseglet trekasse og dyttes ned med en flat spade blad.

Boksen er laget av kryssfiner boards eller 2-av-4s og forseglet rundt skjøtene med silikon. Den edger er formet deretter skåret i relieff ut av den våte sanden ved hjelp av en sparkel eller spade. Etter at formen er dannet, blir betong blandes og helles i formen og satt ut for å tørke i 24 timer. Når herdet, edger fjernet for hånd.

Kryssfiner Molds

Et annet alternativ er å bruke en enkel kryssfiner mold. Bygg en rektangulær boks som har en indre åpning som er samme størrelse og form som edgers du ønsker å lage. Bruk strimler av 1/2-inch kryssfiner, dratt på et bord så og treskruer for å feste hver brikke sammen langs kantene. Tett innsiden skjøtene med silikon drivning. Det er viktig å gjøre støpeformen nøyaktig samme størrelse som de endelige edgers fordi det ikke er noen sand tilsatt til denne formen form. Betongen er helles rett inn i boksen og deretter satt ut for å tørke i 24 timer.

Med denne metoden vil du være i stand til å opprette flere edgers samtidig ved å opprette en boks som er bredden av flere edgers. For eksempel hvis du ønsker å lage seks, fem og en halv-tommers edgers, lage en boks som er tre fot lang, og legger til 1/2-inch kryssfiner delere hvert fem og en halv inches. Deretter helle betongen og la tørke. Du vil ha seks edgers.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com