Hvordan Kompost papir og papp

October 17

Hvordan Kompost papir og papp


For å holde, eller gjøre, tommelen grønt, prøve å legge kompost til jord. Kompost er oppløst organisk materiale som kan være laget av greiner, blader, frukt, plen utklipp, papir og andre nedbrytbare materialer. Den beste oppskriften for kompost er en tredjedel nitrogen rik (som frukt, grønnsaker, egg skjell og blomster) og to tredjedeler karbon rik (som løv, eggekartonger, avispapir og halm). Kompostering, sammen med regelmessig vedlikehold, bidrar til hagen din vokse og kutter ned på avfall.

Bruksanvisning

1 Velg et passende sted for kompost haug. Denne plasseringen trenger god drenering og sollys. Se etter en beliggenhet som gjør at vannet renner ut av hyllen, og bort fra kompost.

2 Samle kompostering ingredienser, slik som de i hva du trenger listen. For å sikre riktig nedbryting av papir og papp, makulere ufarget papir og klippe ufargede papp i små biter. Du kan bruke en shredder eller hendene til å makulere papir, og du kan bruke hendene eller saks for å klippe opp papp.

3 Hansker, sted kvister og børste på bunnen av bin.

4 Legg til bin "grønne" ingredienser som frukt og grønnsaker utklipp, gress utklipp, eggeskall, teblader og poser, kaffegrut og filtre og blomster.

5 Layer dobbelt så mange "brune" ingredienser som blader, barnåler, greiner, tørketrommel lo, papir og papp på toppen av "grønne" ingredienser.

6 Legg husdyrgjødsel eller jord på toppen av "brune" ingredienser.

7 Hold legge kompost i lag, som anvist i trinn 4 til 6, over tid som du samler flere kompostering materialer for så lenge du ønsker å opprette flere kompost.

8 For å lufte, stikke hull i kompost med en komposterings gaffel med få dagers mellomrom.

9 Hold bunken fuktig. Vann om nødvendig.

10 Snu bunken med kompost gaffel med noen dager og holde legge flere materialer.

Hint

  • Ikke bruke farget papir.
  • Ikke bruk noen ingredienser som behandles med plantevernmidler.
  • Legg meitemark å fremskynde nedbrytningen og bland materialer.
  • Dekk eksponert mat saken med tørkede blader eller gress for å kutte ned på skadedyr.
  • Ved hjelp av kjøtt, fisk, animalske produkter, oljer, bein og fet mat vil føre til en stygg lukt og kan tiltrekke seg skadedyr.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com