Lysarmatur på Home

November 14

Lysarmatur på Home


Lysarmaturer i et hjem tjene flere funksjoner. Ikke bare gir de lys for generell levende så vel som spesifikke oppgaver, de også bidra til å sette stemningen og tonen i et rom. Når valgt med rommets dekorere stil i tankene, lysarmaturer støtte den generelle innredningen i rommet uten å ta oppmerksomheten bort fra den generelle dekorere ordningen i rommet.

Typer av Lighting

Flere typer belysning eksisterer. Disse inkluderer det naturlige lyset som kommer inn fra utsiden gjennom vinduer og takvinduer; ambient belysning; effektbelysning som er plassert over et kunstverk eller annen liten gjenstand; og oppgave belysning. Ideelt sett bør hvert rom i hjemmet har flere lyskilder i et rom, som bidrar til å unngå belastningen på øynene. Å gjøre en vurdering av rommets funksjoner vil hjelpe deg å avgjøre hvor mye lys du trenger samt slag. Ved å gjøre dette, vil du sørge for at rommet har nok generelt lys for å lyse opp hele rommet, til en viss kvalitet oppgaverettet lys for dine prosjekter og til slutt noen lommer av lys eliminere mørke flekker i hjørnene av rommet.

Generelt Lys

Den generelle lyskilde som kommer fra den ligaen overhead eller fra gulvlamper skaper generelle lyset i rommet. Dette fungerer som den viktigste lyskilden. Avhengig av størrelsen av rommet, den generelle lyskilden kan eller kan ikke være nok til å bringe lys til hele rommet. Imidlertid vil det gi ekstra støtte for lysarmaturer du har valgt å gi oppgaverettet belysning. I tillegg, selv om noen av det generelle lyset kommer fra lysarmaturer i rommet, utelukker ikke å bruke naturlig lys til å hjelpe belyse plass også.

Task Lighting

Ifølge Jennifer Berno av "Southern Living," ved hjelp av flere forskjellige typer belysning skaper områder der du kan gjøre små oppgaver og fremmer samtale. Lamper er vanligvis lysarmaturer av valg når det gjelder å gi oppgave belysning for et rom. Lampene du velger bør gjenspeile både funksjon av oppgaven og dekorere stil i rommet. For eksempel, hvis du har detaljert arbeid du trenger å gjøre som strikking eller tallknusing, kan det være lurt å få en lampe med en justerbar arm. Velg en i en farge som du har på rommet ditt dekorere ordningen å knytte det inn i rommet.

Lommer av Lys

Noen ganger, til tross for å plassere lysarmaturer på forskjellige steder i hele rommet, noen av rommene har fortsatt lommer av mørket. Disse plassene er i hjørnene av bokhylle eller på veggene av gardinene. Omgivelseslyset i rommet ikke alltid kommer til disse langt hjørner. Hvis det er tilfelle, vegg lampetter gi noen av de beste lyskildene for disse områdene.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com