Hvordan du driver en Bush Hog

October 27

Hvordan du driver en Bush Hog


Brush Hog produserer traktor trakk gressklippere og er også et generisk navn for å identifisere rotasjonsplenklippere generelt. Flertallet av Brush Hog gressklippere feste til en tre-punkts stikk; en PTO motor driver bladet. Fordelen med Brush Hog gressklippere er at de kuttet høye grassortar og pensel ved hjelp av en roterende kniv som spinner opp til 180 mph. I tillegg er de over fire fot bred som gjør at en operatør å skjære brede skårer gjennom et felt raskt. Når klipperen er koblet opp, ved hjelp av en børste Hog er relativt enkel.

Bruksanvisning

1 Gå feltet. Fjerne eventuelle rester som den roterende klipperen ikke kan klippe, inkludert steiner og stubber. Brush Hog gressklippere klippe gress og børste, ikke logger og steinblokker. Slike gjenstander skade en roterende gressklipper.

2 Hekt klipperen opp til traktorens tre-punktsopphenget. Hekt løftearmene til Lynch pins plassert på sidene av klipperen. Skyv øynene av løftearmene over Lynch pins, deretter legge splinter til Lynch pins å sikre løftearmene til klipperen. Fest toppstaget av de tre-punkts stikk til sammenhengen montering på klipperen ved å skyve en splint gjennom ledd maljer og øyet av toppstaget. Fest traktorens kraftoverføringsaksel til PTO gear på klipperen. Skyv akselen over gir linkarmen og fest dem sammen med en splint.

3 Monter traktoren og starte den. Løft eller senk klipperen til riktig høyde med løftearmen hydraulikkspak. Kløtsj av traktoren, sette gressklipperen i gir og engasjere PTO med PTO spaken. Slipp clutch å sette traktoren i bevegelse og starter klipperen blad spinning. Igjen, heve og senke løftearmene for å justere høyden på Bush Hog.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com