Slik installerer vegghøyttalere

October 29

Slik installerer vegghøyttalere


Vegg høyttalere gir rommet en strømlinjeformet ryddig utseende at selv den høyeste enden bokhyllen ikke. De har skjulte ledninger, unngå hjertesorg av å måtte skjule ledningen under tepper, og kan perfekt posisjonert for å levere lyd til seere i rommet. Mens installasjon og kabling av vegg høyttalere gjør det til en vanskeligere prosjekt enn andre typer, er sluttresultatet vel verdt det, så langt som både estetikk og akustikk gå.

Bruksanvisning

En Bestem nøyaktig hvor høyttalerne skal ligge. Du vil ønske dem fordeles jevnt, i samme høyde og en lik bredde fra alle dører, vinduer eller vegger. Når du har funnet sweet spot, veldig lett spore malen som fulgte med høyttalerne på veggen.

2 Før du skjærer inn i veggen, bekrefter at det ikke er noen pigger, bjelker eller elektriske ledninger rett bak der du vil installere høyttalerne. Hvis det er, vil det hindre deg fra å lett å montere høyttalerne i ønsket sted. Du vil ha er et område av veggen eller taket som du kan skjære i sheetrock, og angrer ikke.

3 Skjær hull i sheetrock eller panel ved hjelp av en sabel så. En god del om å gjøre dette er at de fleste høyttalere dekke hullet helt, så hvis kantene er litt ujevn, det er OK.

4 Kjør ledningene gjennom hullene, og bak murene til hvor mottakeren skal plasseres. Dette kan innebære å bruke en fisk tape verktøy. Avhengig av konstruksjon og layout av huset ditt, kan du være best å bore gjennom gulvet og kjører ledningene gjennom kjelleren og deretter opp gjennom gulvet til mottakeren.

5 Koble ledningene til baksiden av høyttalerne før du koblet til mottakeren. Koble ledningene til baksiden av høyttalerne, feste gull eller hvit stripete, ledningen til den røde stolpen, og sølv eller ikke-stripete ledning til den sorte innlegg.

6 Koble ledningene til baksiden av mottakeren, ved hjelp av den samme prosessen du koblet dem til høyttalerne selv: Fest gull (eller hvit stripete) ledningen til den røde kontakten, og sølv (eller ikke-stripet) ledningen til den svarte kontakten.

7 Fest høyttalerne på veggen når du har testet dem, og har funnet ut at de jobber på riktig måte.

Hint

  • En god tommelfingerregel å følge: Jo lengre sikt, jo tyngre måle av ledningen bør be.Test høyttalerne før permanent feste dem til veggen, i tilfelle du trenger å ReWire them.Use bare høyverdig høyttaler wire.Make at det ikke er skjøter i ledningene mellom receiveren og høyttalerne.
  • Unngå severing elektriske eller vann linjer når kutte i din wall.Measure to ganger; kuttet en gang bør være ditt mantra når du utfører prosjekter som this.Avoid eventuelle ventilasjonskanaler når du kjører ledning gjennom vegger.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com