Best hjemme strålende barriere folie

December 18

Best hjemme strålende barriere folie


Homes få varme gjennom ledning, konveksjon og stråling. Ledning er når luft berører varmere flater som tak og varmer. Konveksjon er bevegelse av varme og kalde luftlommer som luftstrømmer. Varmes barrierer er utformet for å styre den tredje type varme vinning gjennom elektromagnetisk stråling. Stråling står for 65-80 prosent av varmen gevinst eller tap gjennom vegger eller tak av et hjem. Stråling barrierer på loftet redusere varmeoverføring gjennom taket.

Radiant Barrier Egenskaper

Refleksjon, emissivitet, og solen vinkel kontroll strålende barriere effektivitet. Reflektivitet måler hvor mye varme er "returneres tilbake" fra en overflate, uttrykker emissivitet hvor mye som er nytt utstrålte, og solen vinkel bidrar til å bestemme hvor mye solstråling som når hver kvadrat foten av taket.

Varmes Folie Chips

Radiant barriere "chips" kombinerer tradisjonell blåst inn isolasjon og strålende barriere reflekterende folie. Det gir en betydelig reduksjon i strålingsvarmeoverføring, men dette konseptet er utsatt for problemer. Den fremste blant dem gradvis oppbygning av støv på den reflekterende overflate som til slutt fører til at isolasjonen for å fange opp varme faktisk. Det er generelt mindre effektive enn et loft montert strålende barrierer, og presentere en fuktighet oppbevaring problem også.

Folie Beats Spray

"Radiant barriere" maling sprøytes på undersiden av taket innsiden av loftet er ikke egentlig en strålende barriere i det hele tatt. En strålende barriere må ha et luftrom mellom den oppvarmede flate og den barriere for å fungere riktig. Reflekterende maling påføres direkte på undersiden av taket ble testet som 20-70% mindre effektiv enn en riktig installert foliebarriere.

SINGLE, dobbeltsidig

Strålende barrierefolien består av enten en aluminisert plastfilm eller tung aluminiumsfolie bundet til abase materiale. Disse folier kan være avstivet med en web-mønster mellom folien og backing. Støttematerialet er viktig fordi folie alene lett rips. Tosidig folie har en lignende effektivitet for å ensidig folie, men det er sterkere og mer holdbar. De to folieoverflatene er adskilt med en basismateriale av papir, papp eller plast.

Installasjon påvirker ytelsen

Riktig luftstrømmen er avgjørende for en strålende barriere til å fungere riktig. Barrieren kan påføres direkte på undersiden av takplatene under bygging, eller drapert over sperrene. Ifølge Reflekterende Isolasjon Manufacturers Association International (RIMA). Stifting folien direkte til undersiden av sperrene gir best ytelse. Denne metoden gjør det mulig for den maksimale luftstrøm og holdbarhet. Ved hjelp av en dobbeltsidig folie med en solid senter støtte og stifte det under sperrene tilbyr de beste strålende barriere installasjons resultater og lang levetid.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com