Hvordan konvertere en Tub-dusjkabinett til en frittstående dusj

October 25

Hvordan konvertere en Tub-dusjkabinett til en frittstående dusj


Badekar og dusjvegger er en av de vanligste typene kombinert dusj / badekar i bruk over hele landet. Den mest populære typen badekar og dusj kombinasjon er egentlig ikke noe mer enn tre flislagte vegger med et badekar som kan enten brukes som et badekar eller en dusj. Konvertering rommet i en frittstående dusj betyr å fjerne badekaret og skape noen form for flislagt dusj, enten det er en walk-in dusj med noe mer enn en fortauskant og en gardin eller et lukket damp enhet eller vegger i dusj.

Bruksanvisning

1 Fjern gammel kar fra kabinettet, slik at du kan starte byggingen av den frittstående dusj. Steng av vannet til huset. Bruk tilsvarende verktøy for å demontere avløp, kraner og annet tilbehør i karet. Skjær tetningslister rundt bunnen av flis vegg med verktøyet kniv, og fjern karet. Bruke makt om nødvendig, som noen kar kan være vanskelig å fjerne.

2 Ta på arbeidshansker, vernebriller og støvmaske. Fjern alt av innramming for gamle karet, samt den gamle flis som ble lining veggene. Bruk en hammer til å banke utforming for gammel kar ut. Ta verktøyet kniv og sikre et nytt blad er på plass, så scorer gips på utsiden av alle fliskanter, både vertikalt og horisontalt. Jobb deg fra bunnen opp og lirke den gamle gips + flis unna innramming. Ta veggene ned til studs.

3 Dekk dusjvegger med et passende vann-karakter underlag, for eksempel vanntett gips. Skjær den nye underlaget med verktøyet kniv til å passe inn i den delen hvor den gamle gips og flis var. Skru den nye underlaget på plass med drill og skruer. Sink skruene like under overflaten av gips / substrat og dekke alle skruehullene med silikon. Påfør silikon på alle innvendige hjørner samt eventuelle skjøtene, for eksempel hvor arkene møtes.

4 Bestem om du vil ha en walk-in dusj (fortauskant + dusjforheng), eller hvis du ønsker en vedlagt dusj (fortauskant + dusj døren) og kjøpe de tilsvarende forsyninger. Bygg en dusj fortauskant av tre eller blokker, og enten installere en prefabrikkert dusj pan eller flyte en av betong selv. Vanntett hele dusjen pan + fortauskanten med en maling-on impregnering.

5 Installer flis eller naturstein til slutt ut den nye frittstående dusj. Lag en walk-in dusj ved å installere en dusj stang + gardin over portrom, eller installere en glassdør i oppføringen rammen over dusjen fortauskanten for å lage en lukket dusj.

Hint

  • Steam enheter kan også installeres før flisen installasjonen hvis du ønsker å lage en steamdusj, selv om taket må være vanntett før fliser installasjon. Alle materialer og verktøy kan kjøpes eller leies fra din lokale Oppussing butikken.
  • Bruk alltid verneutstyr når du utfører riving eller renovering prosjekter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com