Hvordan bli kvitt lukten fra bad vasken Flow

January 4

Hvordan bli kvitt lukten fra bad vasken Flow


Hvis overløp rør på badet vasken sender ut en stygg lukt, er sjansen stor for bakterier og bakterier er brygget i din avløp. Rengjør stopperen og deretter drepe bakterier og bakterier i avløp og overløp rør og lukten skal forsvinne. Gjenta rengjøring og desinfisering prosessen hver måned for å hindre lukt fra å returnere.

Bruksanvisning

1 Fjern proppen fra vasken, som varierer mellom stopperne. For å fjerne en pop up stopper, for eksempel, vanligvis må du skru av mutteren som holder i pivot stang som strekker seg fra stopperen under vasken. Fjern det dreiestaven og løfte stopperen opp og ut av vasken.

2 Rengjør stopperen med et papirhåndkle. Fjern alle goo, avskum og hår og kast den. Deretter skrubbe proppen med en gammel tannbørste eller stålbørste til å rengjøre eventuelle gjenværende rester. Nå kan du bytte ut proppen og skru pivot stang på plass igjen.

3 Hell en kopp ufortynnet klor ned på badet vasken avløp. Hell en kopp blekemiddel ned i overløpsrøret også. Du kan bruke en kalkun Baster. Alternativt kan du bruke en flytende oksygen eller farge-safe blekemiddel i stedet for klor. Hvis det er en pulverisert oksygenblekemiddel, blande den med akkurat nok varmt vann for å fortynne pulveret. Vent 15 minutter for blekemiddel for å drepe bakterier og bakterier i vasken.

4 Hell en kopp kokende vann ned hoveddrenerings og en kopp kokende vann ned i overløpsrøret forsiktig med en kalkun Baster om nødvendig. Lukten utslipp fra overløp røret skal være borte nå.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com