DIY klessnor Props

December 13Gammeldags snorene er tilbake på moten. Linje-tørking av klær er igjen populært som folk ta forholdsregler for å bruke mindre energi og redusere sine karbonutslipp. Ett fall på hengende tøy utendørs på snorene er at linjene selv strekke seg over tid, forårsaker dem til å synke og tørke klær ende opp med å berøre bakken. Snora rekvisitter er en rask løsning på dette; de er også lett å lage selv.

Bruksanvisning

1 Gjør et rett snitt over diameteren på slutten av kost, verktøy håndtak eller bambusstang, ved hjelp av et lite tre-skjæring håndsag. Dette vil holde snora og holde den fra slipping av propellen. En enkelt kost eller hagen verktøyet håndtaket er lang nok til å holde opp snorene som små elementer som skjorter, sokker, håndklær og undertøy henger.

2 Tape sammen to kosteskaft, verktøyskaft eller bambusstaver å gjøre en lengre klessnor prop. Overlapping endene med om lag en fjerdedel av lengden på pinner og tape dem sikkert sammen ved hjelp av duct tape. Disse lengre rekvisitter er tilstrekkelig til å støtte opp snorene som bukser, håndklær eller sengetøy henger.

3 Hold propellen i en vinkel litt høyere enn vannrett, med stumpen ende på bakken og hakket berøre klessnor, ta propellen til litt før den sanne vertikal stilling. Gravity og vekten av klærne vil holde propellen oppreist, som sin høyde rekvisitter opp klessnoren og holder klærne av bakken.

Hint

  • Selv om disse props holde klærne på bakken, kan sterk vind blåse dem over.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com