Hvordan Cut a Tree inn i en spiral

October 22

Hvordan Cut a Tree inn i en spiral


Topiary er kunsten sculpting trær og navnet på en slik skulptur. Trær kan kuttes inn i en rekke former og objekter, avhengig av de naturlige kvaliteter av treet. Spiraler er en klassisk Topiary form og kan faktisk være ganske enkelt å gjøre med litt trening. Når du starter opp, jobber sakte for å unngå å kutte av små greiner som bør utgjør en del av spiralen.

Bruksanvisning

1 Velg en passende tre. Velg et tre som vil gjøre en god spiral, fortrinnsvis en arborvitae, barlind, buksbom eller en eviggrønn med svært tett løvverk. Sparsom vegetasjon vil ikke gjøre en overbevisende spiral. Kortere trær og busker er lettere å kutte enn svært store trær. Treet skal ha en rett stamme og grovt formet som en kjegle.

2 Tie bånd til toppen av treet og skaper spiral. Knytte bånd til toppen av treet og spiral nedover rundt treet for å lage en guide for skjæring din. Juster båndet slik at den hviler på en behagelig skråning i spiraler plassert med minst flere inches hverandre.

3 Skjær den øvre halvdelen langs båndet. Begynne omtrent midtveis på treet og begynne å skjære langs den øvre kant av båndet. Ta bare den første tredjedelen av grener og være forsiktig med å fjerne greiner som holder blader som ikke må fjernes. Gjenta ved å kutte den øvre halvdel langs den nedre kant av båndet.

4 Skjær den nedre halvdelen langs båndet. Gjenta trinn tre for den nedre halvdel av treet, skjæring langs den øvre deretter nedre kant av båndet. Juster båndet først hvis det er nødvendig for å fortsette en jevn spiral fra den øvre halvdel av treet.

5 Skjær til stammen. Når den grunnleggende spiral er på plass, utdype kutt til bagasjerommet. Igjen, være forsiktig med å fjerne greiner som holder bladverk som bør forbli.

6 Fjern bånd og blande kantene. Til slutt kan du fjerne båndet og runde kantene av spiral hele veien rundt i sin endelige form. Stå tilbake og gjøre noen gode kutt som trengs.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com