Hvordan Grow Druer på åssidene

December 17

Hvordan Grow Druer på åssidene


Fordi vinranker foretrekker godt drenert jord, den skrånende terreng på en åsside er vanligvis det beste stedet for å dyrke dem. Men bare fordi mange vingårder plante sine rekker av druer på åssidene betyr ikke at bare hvor som helst i lia vil gjøre. Utover å velge riktig plassering, vinranker krever jevnlig omsorg gjennom året hvis druen utdataene skal maksimeres. Bare forlate en drue vintreet til sine egne enheter vil resultere i en frodig, buskete vine men relativt få druer.

Bruksanvisning

1 gravingen 3 fot bred og 30 inches dyp for å plante vintreet rad, omtrent seks måneder før planting vintreet lager. Dette både bryter opp bakken og sikrer jord i vintreet rad er dypt nok. Grøften bør være omtrent en fjerdedel av veien ned fra toppen av bakken og bør unngå bunnen av bakken. Hvis du plante mer enn en grapevine rad, skille rader med en avstand på minst 8 fot.

2 måke skitt tilbake i grøften. I tempererte områder, må du vente til tidlig på våren for planting, men i mellomtiden kan du sette opp espalier.

3 Dig en sylindrisk grop i hver ende av vintreet rad. Dette pit må være dobbelt bredden på gjerdestolper, og dybden må tilsvare en tredjedel av høyden på innlegg. Sett innlegget inn i pit, justere den til retthet ved hjelp av et nivå og fylle gropen opp igjen. Komprimere skitt i gropen med en jernstamping stang.

4 Skjær hakk i gjerdestolpene på 16 inches, 32 inches og 48 inches fra bakkenivå. Kjør ledning mellom disse tre lagene av anker hakk i gjerdestolpene, knytte ledningen ned ved å vri kabelen rundt seg med en tang.

5 Undersøk røttene av vintreet lager før planting. Trim noen røtter som er lengre enn 8 inches med en beskjæring verktøy.

6 Grav et hull for å plante vintreet lager ved hjelp av en spade. Dette hullet må være bredt nok til å romme druen lager, men litt dypere enn de vine lager røtter (omtrent 9 inches i de fleste tilfeller). Sette noen smuss tilbake i hullet, og ved hjelp av en hage sparkel, forme den slik at den danner en forhøyning i midten av hullet.

7 Plasser vine lager på toppen av jordhaug og fyll i hullet. Plante ytterligere vinestock ned langs raden, med intervaller på 6 til 8 fot.

8 La vinestock å vokse uhindret i løpet av det første året. Vann vinranker bare hvis du bor i en svært tørre klima eller en tørke setter inn.

9 Fjern alle men tre eller fire sentralt plasserte knopper fra vintreet på senhøsten eller tidlig vinter, etter den første vekstsesongen. I det følgende tidlig på våren, beskjære alle, men den sterkeste stokk fra grenen. Dette vintreet vil vokse opp espalier.

10 Fjern knopper igjen på slutten av den andre vekstsesongen og hver vekstsesong etterpå, men denne gangen la omtrent seks knopper spredt rundt vintreet. Beskjær igjen på våren, men denne gangen avskåret bare de stokker uten knopper. Fortsett å kontrollere knopper og beskjæring canes på sesong fotfeste så lenge vintreet lever (minst 40 år) for å maksimere fruktproduksjon.

Hint

  • Hvis du graver en lang grøft for vintreet rad eller plante flere vintreet rader, vurdere å leie en traktorgraver.
  • En drue vintreet vil produsere ingen frukt i sitt første år, og vanligvis produserer lite frukt i sitt andre år. Det tredje året er starten på store fruktproduksjon.
  • Druer vokser best i svakt alkalisk jord. Med mindre du trenger å redusere jord surhet, bruke en gjødsel med enda NPK forholdstall (for eksempel 10-10-10).
  • Økende vinranker fra frø er svært vanskelig, og bør bare forsøkes av eksperter eller de med tålmodighet til å tåle frustrerende tilbakeslag.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com