Hva betyr det når Black Stuff kommer fra den renne av vasken?

February 11

Når du ser svart ting av noe slag for rusk som kommer ut av vasken avløp, må du slutte å bruke vasken umiddelbart til du finne kilden til materialet. Svart ting kommer opp gjennom alle avløp i huset ditt kan være fra en kloakk backup, noe som kan føre til alvorlig skade på ditt hjem.

biologisk Film

Når du bruker vasken, kan du uforvarende vaske biologisk materiale i avløpet, for eksempel hår, hud oljer og såpe. Noen av disse biologiske materialer klynge seg til sidene av tappe kroppen så vel som avløpsrøret, og danner et lag av film. Denne biologiske film gir grobunn for bakterier, som gjør filmen svart. Noen ganger svart film løsner, for eksempel når du helle avløpsrensemidler eller andre sterke stoffer i avløpet.

tresko

Enten du har en delvis eller fullstendig tette i vasken renne, kan en del av den tette løsne og gjøre seg opp og ut av vasken renne. Hvis vasken har stående vann i avløpet eller du merker at vannet tar lengre tid enn vanlig å renne ut av vasken, er en tresko trolig kilden til svart materiale i avløpet. Ofte treskoene er laget av biologisk materiale, noe som betyr at bakterier raser i tresko og slår dem svart. Ved hjelp av et stempel eller et avløp Auger bør fjerne blokker ut og stoppe mer svart ting fra å komme opp i avløpet.

Vent Rør

En hindring i ventilasjonsrørene som kobles til vasken renne linjen kan også føre til avløp kommer opp gjennom vasken renne. Ventilasjonsrørene feste til avdelings drainpipes eller rørene at flere våtromsinnredning mates inn. Uten tilstrekkelig ventilasjon, kan avfallsvannet fra en av de andre våtromsinnredning flyte opp oppvaskbenkens nedløpsrøret, til slutt kommer gjennom dreneringsåpningen. Du må klatre opp på taket for å fjerne tresko med en hageslange og en høytrykks vedlegg.

kloakk Backup

Svart ting kommer gjennom vasken renne kan være kloakk sikkerhetskopiering gjennom alle avløpsrør i huset. Normalt kommer sikkerhetskopiert kloakk gjennom avløp i kjelleren først siden de sitter laveste i huset; men hvis vasken er på det laveste nivået av huset, vil det være en av de første som har kloakk komme ut av sluket. En kloakk backup kan skyldes et problem med kloakksystemet at byen må fikse, en full septiktank må du ha tømt profesjonelt eller en stor tette i kloakken drainpipe mellom huset og avløpsnett, som må fjernes av en rørlegger .


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com