Hva slags Tape å bruke på Tørrvegg Repair?

February 15

Hva slags Tape å bruke på Tørrvegg Repair?


Når gips sprekker, kan du reparere skaden og male veggen, og ingen vil være klokere. For best resultat, vil du bruke halvfast gips sammensatte og glatt den inn i sprekker for å danne et flatt underlag. Selv om dette alene vil fylle i sprekker, det er ikke en langsiktig løsning fordi humper på veggen eller en skiftende stiftelsen kan åpne sprekken, og det tørre sparkelmasse kan smuldre og falle ut. Bruk av papir eller mesh gips tape styrker reparasjon felles.

Paper Tape

Den eldste, og minst kostbare, gips tape alternativet er papir. Det er også mulighet valgt oftest av fagfolk. Papir tape kommer i lange ruller, og du klippe den til ønsket lengde. Tapen er ikke selvklebende, og du vil bruke den over et tynt lag med våt sparkelmasse.

Glassfiber Mesh Tape

Glassfiber mesh tape er selvklebende, og er lettere for gjør-det-selv å bruke. Du vil kutte et stykke tape som dekker sprekken og trykk den på plass på tørr vegg. Du vil da gjelde våt sparkelmasse ved hjelp av en gips-taping kniv for å overtale forbindelsen gjennom hullene i mesh tape og inn i sprekken under.

små sprekker

Sprekker mindre enn 1/8 tommers brede er lett repareres med papirtape. Du vil fylle sprekken med sammensatte og glatt av veggflaten, slik at et tynt lag med våt sparkelmasse som strekker seg to inches på begge sider av sprekken. Riv eller klipp et stykke papir tape lengden på crack og hold den på vått sammensatte. Glatt tape på plass og legge til mer sammensatte over båndet, jevner det nivå med veggen.

større Sprekker

Større sprekker svarer godt til anvendelsen av glassfiber mesh tape. For sprekker bredere enn 1/8 tomme, men mindre enn en tomme i diameter, klippe og feste glassfiber mesh tape over den nakne sprekk. Når du bruker sparkelmasse, vil mesh holde den fra slumping ut av sprekken.

Har ikke tape sprekker bredere enn 1-tommers. I stedet, kutt ut den skadede gips og erstatte det med et nytt stykke. Deretter tape skjøtene med enten papir eller fiberglass mesh tape.

taping Process

For både papir og fiberglass mesh tape, bør du bruke flere, tynne lag med sammensatte. Gips sammensatte krymper litt når det tørker, og tykke strøk kan spenne og deformere. Profesjonelle smalner kan gjelde tre eller flere tynne strøk av sammensatte over båndet, slik at hvert strøk tørke helt og pusse bort ujevnheter før du legger påfølgende strøk.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com