Hvordan kan jeg drepe eller Trap Pocket Gophers?

December 11

Hvordan kan jeg drepe eller Trap Pocket Gophers?


Pocket jordrotter er smågnagere, ca 6 til 12 inches lang, som lever under jorden i huler. Deres underjordiske huler, eller tunnelsystemer, gi dem tilgang til deres foretrukne matvarer: røtter og knoller av hage- og landskaps dine planter. Jordrotter har fire store, sterke tenner som de bruker for graving og gnager. I tillegg til fôring på røtter under bakken, de kommer over bakken og gnage på badebukser av busker og trær. Hvis vanningssystem og utendørs hage belysning er i veien, de er fritt vilt, også.

Identifisere

Pocket jordrotter er ikke de eneste gnagere som hule under jorden og forårsake hauger i hagen din. Å identifisere pocket gophers, se etter Samlede hauger som har en karakteristisk hesteskoform på overflaten. Pocket jordrotter skape åpninger for tilgang over bakken. Disse tilgangspunktene er på slutten av en jordhaug som grener av fra hoved hule mønster. Åpningen vil bli fylt med tett pakket jord for å holde andre dyr ut. Pocket jordrotter kommer ikke over bakken ofte, så å identifisere dem ved egenskapene til sine hauger er den beste måten å sørge for at den skyldige er en lomme gopher.

Finn hoved Burrow

Å kvitte seg med pocket gophers, må du finne deres primære hule med en sonde. Du kan kjøpe en sonde på et hagesenter eller lage en fra et stykke rør eller sterk plugg. Bruk sonden til å rote haugene som er om lag 18 inches tilbake fra tilgangshauger. Når sonden plutselig glir ned et par inches, har du stakk inn i hoved hule.

sette feller

Gopher feller er tilgjengelig hos din lokale gård forsyning, maskinvare eller hage butikken. Pincher og choker feller er de viktigste typene som brukes for lomme jordrotter. For å sette fellene, finn den viktigste hule og utvide tunnelen litt med en sparkel eller spade. Sette to identiske feller i tunnelen som vender mot hverandre. Dekk dem med jord og tamp jord ned lett. Plugg eventuelle åpninger til tunnelen systemet for å holde andre dyr ut. Sjekk dine feller neste dag. Når dyttes ned haugen buler, betyr det at du har fanget en lomme gopher.

Sett Poison Bait

Det finnes flere typer gopher agn tilgjengelig, inkludert de med stryknin, sink phosphide og antikoagulantia. Disse agn er tilgjengelig hos din lokale gård eller hagesenter. Følg instruksjonene på agnet pakken nøye. Husk: Du jobber med giftige stoffer. Hvis du har kjæledyr eller barn, unngå gift agn eller gjerde av området før jordrotter blir utryddet. For å sette agn, sonde for hovedtunnelen. Grave en åpning og hell gift i. Lukk opp din åpning og tamp det ned lett. Avhengig av giften du bruker, kan det hende du må sette agn flere ganger.

desinfisere

Fylling pocket gopher Burrows med røyk eller gass er ikke en effektiv måte å utrydde disse gnagere. Imidlertid fumigating med aluminium fosfid er effektiv. I en luftbåren form er aluminium phosphide farlig og bruken er begrenset til fagfolk som er spesialister på skadedyrbekjempelse. Hvis du ikke kan kvitte seg med lommejordrotter med avvisnings, ta kontakt med et skadedyrbekjempelse spesialist om utgassing.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com