Hvordan Lay Baderom Tile Over Linoleum

December 12

Keramiske fliser legger en rikdom og skjønnhet til ethvert rom. Det er ikke en vanskelig prosess å installere fliser, og er en vanlig nok prosjekt for alle hus å gjennomføre. Tile krever en relativt solid og jevnt underlag, og er i stand til å bli installert over eksisterende linoleum på gulv. Dette har den fordel at det ikke krever en ny underlaget over linoleum som vil heve nivået av gulvet som blir flislagt. Dersom undergulvet under linoleum er stabil og uskadet, er det ingenting i veien for legging av fliser på overflaten.

Bruksanvisning

1 Fjern alle molding eller trimme rundt omkretsen av rommet med en lirke bar. Med mindre erstatte inventar som vasker, skap og toaletter, forsiktig fjerne eksisterende enheter og sett dem til side for senere reinstallering.

2 Sweep linoleum grundig, ta vare å fjerne alle løse rusk som ville hemme legge fliser. Mopp fliser med vann og et mildt rengjøringsmiddel og la det tørke helt.

3 Planlegg utformingen av gulvet, tar hensyn og merking fliser hvor kuttene vil være nødvendig å passe rundt avløp eller vegghjørner. Nummer alle fliser med maskeringstape for enkel retur til gulvet etter at limet er lagt.

4 Samle gulvfliser og bruke en våt så å skjære alle kantfliser eller de som går rundt eller under kamper. Ved hjelp av en tannsparkel, spre limet over linoleum som forlater spor i tykt materiale.

5 Begynn å legge ut flisene, etter sine tall og plassere avstandsstykker mellom alle brikkene for å tillate riktig mengde fugemasse. Tørk bort overflødig lim som er forskjøvet og siver ut flisene. La limet herde med flisene i noen timer.

6. Bruk fuger, ved hjelp av sparkel, over flisene i et sirkulært mønster på en slik måte som for å tvinge massen ned i mellomrommene mellom flisene. Tørk bort all fugemasse fra ansiktene til flisene med en fuktig svamp før den stivner. Når du er ferdig, holde av flis i minst 24 timer for å la limet og fugemasse tørke tilstrekkelig.

7 Sett baseboard trim og støping og erstatte toalett, vask og kabinettet. Rundt kantene av porselen, noen rør eller skap, plassere en perle av silikon caulk å forsegle inventar til nye fliser gulv.

Hint

  • Kjøpe 10 prosent mer flis enn forventet å bruke for prosjektet for å tillate eventuelle brudd eller dårlig kutt.
  • Våte sager er tilgjengelig for leie i de fleste hjem forbedring butikkene.
  • Våte sager er farlig og bør brukes med forsiktighet og vernebriller.
  • Limet er både brannfarlig og produserer noen røyk. Det bør brukes på et godt ventilert rom.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com