Hvor mye Bone Meal Har du Legg til en ny Garden Bed?

March 14

Beinmel er et vanlig jord endring som er mye brukt av gartnere for å øke kalsium og fosfor nivåer i jord. De fleste kommersielt tilgjengelige benmel gjødsel har en NPK formulering fra 0-12-0 til 3-20-0, og tusenvis av forskjellige varianter er nå på markedet. Beinmel kan brukes til å bøte på store fosfor mangler og hjelp i etableringen av nye transplantasjoner.
Selv om bekymringer har oppstått over koblingen mellom kugalskap og benmel, har ingen så langt blitt bevist, og beinmel er fortsatt et trygt slow-release jord endring, allment tilgjengelig hjemme og hagesentrene.

Beinmel Applikasjons priser

Beinmel i hagejord har en nærings utgivelsen tidsramme på ett til fire måneder. Det bør påføres med en hastighet på 3 lbs. per 100 kvadratfot, selv om det kan brukes i forhold så høyt som 10 lbs. per 100 kvadratfot. Søknad prisene avhenger typer planter blir dyrket og lokale grunnforhold. Påfør beinmel sparsomt å unngå gjødsel brenne, noe som kan ha negativ innvirkning på veksten av planter. Organisk gjødsel som kjøttbenmel stole på mikrobiell aktivitet for å gjøre næringsstoffene fullt tilgjengelig for planter, og benmel kan således være av liten nytte i sterile potting mikser.

Metode for Application

Metoden for søknaden varierer i henhold til lokale forhold og behov av ulike planter, men generelt gjødsel er brukt i en av tre måter: kringkasting, side-dressing og foliar fôring. Kringkasting gjødsel bare involverer å spre riktig mengde gjødsel over hagen sengen, og er best egnet for behandling av store områder. Gjødsel bør arbeidet i jorden med en spade, gaffel eller tiller. Side dressing innebærer spredning av gjødsel 6 til 8 inches fra hver plante, og bør gjøres etter planter er etablert og voksende kraftig. Foliar fôring kan utløse den raskeste vekstrespons, som gjødsel påføres direkte på bladene i flytende form. Beinmel er vanligvis brukt som en side dressing eller kringkaste til senger.

Identifisere Befruktning Krav

Gjødsel bør alltid brukes i henhold til behovene til planter, heller enn kringkasting injudiciously. Det finnes en rekke indikatorer som kan brukes til å måle mangel på visse næringsstoffer som kan hjelpe i å velge riktig gjødsel og søknad rate.
Gulning stede på den nederste bladene av planten kan indikere nitrogen mangler. Planter som mangler fosfor viser ofte lilla misfarging, oftest sett på den nederste bladene. Kalium mangler vanligvis manifesterer seg som en brun stipling langs ytre kanter av bladene, selv om denne type mangel er en av de mer vanskelige å diagnostisere uten jord test. Beinmel kan brukes til å korrigere fosfor deficiences. For en komplett jord analyse, har en prøve testet på en lokal landbruks forlengelse.

Bone Meal og kugalskap

Selv om det har vært bekymring over koblingen mellom kugalskap (bovin spongiform encefalopati) og benmel produsert fra storfe slakterirester, studier har ikke klart å etablere noen link, og USDA har anbefalt en videreføring av bruk av beinmel som et næringsstoff for mat avlinger. Behandlinger som brukes for dyr beinmel utvinning i USA er tilstrekkelig til å drepe patogener. Områder som opplevde store kugalskap utbrudd brukes bearbeidingsmetoder med lavere effekt, og USDA har derfor ikke lov til storfe produkt import fra disse områdene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com