Gjør Oregano Planter Deter Kaniner i hager?

December 27Dessverre er usannsynlig å avskrekke kaniner fra hager oregano. Mange kanineiere si kaniner som oregano og andre urter, så det er mer sannsynlig å bli sett på som en invitasjon til et gourmetmåltid. Som Mr. McGregor fant ut med Peter Rabbit (i den berømte boken med samme navn av Beatrix Potter), er det vanskelig å avskrekke kaniner helt. I vill tilstand, de spiser masse gress og grønne planter, og det er det de vil spise i hagen din, også. Det finnes noen typer planter som kaniner unngå, inkludert stikkende, giftige og sterkt luktende planter. Ved hjelp av disse på riktig måte kan motvirke kanin inntrengere.

Prickly og Giftig

Stikkende planter er ikke populært med kaniner. En måte å gjøre bruk av dette faktum er å holde borekaks fra roser, bringebær, bjørnebær og Hawthorns og bruke dem som en barriere, spesielt på eventuelle hull i sikringer brukes som stier av kaniner. Disse borekaks få enda mer stikkende når tørket ut, så de siste brønnen. Kaniner har en tendens til å unngå giftige planter og røtter, inkludert påskeliljer og daylilies (som også kan være giftige for katter), selv om de liker andre pærer, som for eksempel tulipaner.

Kaniner Ikke spiser hvitløk

Selv om kaniner oppsto i Europa, er de ikke i garlicky mat. Ingen løk, enten; blomstrende alliums unngås ved kaniner, også. Hvis du interplant hvitløk og løk i grønnsakshagen vil det sette kaniner av å spise gulrøtter. Andre sterke luktende planter upopulære med kaniner er lavendel, Artemesia og ringblomst. Kaniner er noen ganger sagt å mislike mynte, men vil spise de fleste kulinariske urter, inkludert mynte, særlig når sulten.

salat Hage

Teorien om "salat hagearbeid" er å distrahere kaniner med deres favoritt planter og så avlede oppmerksomheten deres. Salat er populært. Clover er enda bedre - kaniner elsker kløver. En kløver dekkvekst vil fungere fint. Med denne strategien, legger du disse kanin favoritter nærmest hagen oppføring, og deretter omgir dem med en stikkende hekk eller stripe av mislikte planter for å hindre kaninene fra å gå videre. Dyrk din favoritt planter og vegetabilsk hage i sentrum og håper kaninene ikke gjør det så langt. Hvis kaninen hagen er stor nok, kan denne ideen fungerer, men pass opp for planting bare noen få kanin favoritter. De kan ta dem som forretter og en invitasjon til å komme til hovedrett.

Non-Plant avskrekking

Andre avskrekking inkluderer gjerder (selv om kaniner er store graveredskap og kan få under et gjerde ganske lett); også tre-vakter, bevegelsesdetektorer og automatisk vannspray. Kaniner vil løpe vekk fra lukten av rovdyr (f.eks lukten av ildere) så rovdyrduftende pellets og spray er tilgjengelig. De misliker også eddik, chilipulver, bloodmeal og bonemeal. Å holde en hund vil fraråde kaniner, også.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com