Medieval dekorere ideer

January 6

Medieval dekorere ideer


Dekorere et rom eller hus i stil med middelalderen legger en rikdom og luksus til en plass. Stein slott med store bankettsaler, lange spisebord av mørkt tre og bilder av riddere kan alle inspirere middelaldersk innredning. Enten dekoratører ønsker å holde seg til noen få middelalder stykker eller helt redesign husene sine i den historiske stilen, gjør en middelaldermotiv en dristig og unik uttalelse.

små detaljer

Hvis du ikke ønsker å bruke pengene på en komplett redesign, legge små middelalder innslag for å gjøre rommene mer unik. Plassere en stor, middelalderstil nøkkel i en skyggen boksen eller henger en utskrift av et våpenskjold legger en middelaldersk stemning til et rom. Medieval statuer og figurer - som riddere eller drager - kan legge en lys hjertet til middelalderen motiv. Rikt farget gobeliner er typiske stykker for noen middelalder rom; ifølge The Guardian, kjennetegnet mange slott i middelalderen importert gobeliner, som Charles VIIIs trojanske krigen billedvev.

større Uttalelser

For en mer dramatisk middelaldersk stil, større uttalelser er nødvendig. Moderne dekoratører kan legge til et snev av middelaldersk eleganse ved å innlemme farget glass i sin design. Hgtv har en middelaldersk stil hjemme i Chicago med glassmalerier fra gulv til tak. Smijern var også et fast innslag i middelalder innredning, enten brukt på en trapp eller en peis gate. I en middelaldersk soverommet omtalt på HGTV, designer Brynja McGrady av Garrett Interiors har røde baldakin gardiner rundt sengen.

komplett Redesign

For en fullstendig middelaldersk hus redesign, tårn høye, stein og mørkt tre minner om gotiske katedraler. Høyt under taket ligner luftig bankettsaler av middelalderslott. Long bankettbord laget av mørkt tre og rike utseende gardiner i dype farger - som lilla, fargen på royalty - legg til middelaldersk tema. Hgtv middelalder master bedroom viser beige eller lys brune vegg, teppe og sengeteppe farger, betont med rik rødt, blått og gull. For å fullføre stilen, legger en kunstferdig malt tak endelig kunstnerisk preg.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com