Hvordan bygge Med MBCI Metal

December 26

Hvordan bygge Med MBCI Metal


Metal Building Components Inc. er en produsent av metalltak og isolert metall ytterkledning. Bygg med dette metallet er lik installere noe metall tak eller ytterkledning. Du må la MBCI vet hvilken type bygning du installerer sine produkter på før du bestiller noe materiale. De MBCI arkitekter vil ta bygningen design og passer sine produkter til dine behov. Du kan utføre installasjon av MBCI metall taktekking ved å følge disse trinnene, men ytterkledning krever ytterligere prosedyrer.

Bruksanvisning

1 Rull ut vanntett membran, ligner installere svart papir under grus taktekking. Stift vanntett membran på plass. Skru takfot trim på plass rundt kanten av taket. Rull ut tri-perle tape sealer på toppen av takfot trim.

2 Sett den første stykke MBCI metall taktekking langs den ene kanten av taket. Sørg for at metall taktekking overheng kanten av taket litt. Skru det første arket av metall taktekking på plass. Pass på at skruer installert langs kanten av taktekking trenge båndet sealer. Sett i skruene hver 3 fot, fra topp til bunn.

3 Clip i den neste delen av metall taktekking, lik installere not og fjær tre ytterkledning. Plasser en skrue på hver side av sømmen. Gå tilbake til den første plate av MCBI metall taktekking og installere en skrue på hver side av den krympede eller hevet panel. Plasser en skrue hver 3 fot, flytter fra bunn til topp eller topp til bunn.

4 Gjenta prosedyren til hele taket er dekket med MBCI metall taktekking. Installer siste ark med taktekking og sjekk overheng. Mål fra utsiden kanten av arket og mark med en snekker blyant. String en krittstrek fra topp til bunn, og markere en farget linje. Skjær av overflødig overheng med en stikksag, med krittstrek som en guide. Gjenta prosedyren når du installerer den andre siden av taket.

5 Lay ryggen trim på toppen av taket peak og markere krympe seksjoner med en snekker blyant. Mark kanten av ryggen trim på begge sider av toppen. Fjern mønet trim fra toppen av taket. Hakk ut hver krympe seksjon med et par tinn klipp, gjør en "V" form når kutte hakk.

6 Rull ut den tri-perle tape sealer på innsiden av merket, nær kanten av ryggen trim. Lå ryggen trim på plass og skru ned begge sider av trim. Pass på at skruer gå gjennom mønet trim og tri-perle tape sealer.

Hint

  • Sikre at hver søm av MBCI taket er festet på plass før sikre den med skruer.
  • Montering av MBCI metallet ytterkledning er lik til installering av metall taktekking med unntak av hjørneforbindelser. Sjekk med MBCI for installasjon og teknisk manual for sin metall ytterkledning.
  • Alltid måle to ganger og kuttet en gang.
  • Stramme skruer med vanntette skiver vil skade vaskemaskinen og føre til at taket lekker.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com