Hvordan resirkulere plast i Kent, Washington

December 18

Hvordan resirkulere plast i Kent, Washington


Resirkulering er en enkel måte å gjøre din del i å se etter vår planet. I stedet for å kaste bort plast som kan resirkuleres til et deponi, kan disse materialene gjenbrukes eller gjenvinnes. Kent er en by i King County, i nærheten av Seattle og Tacoma. Beboere kan lure på hvordan de kan resirkulere sine husholdningsartikler. Hva mange beboere kanskje ikke vet er at det er en curbside resirkuleringsprogram tilgjengelig uten ekstra kostnad som en del av avfall fjerning service. Det er også resirkuleringssentre er tilgjengelige for å slippe av vanskelige å resirkulere materialer.

Bruksanvisning

1 Kontakt allierte Avfalls Tjenester av Kent til å melde seg for resirkulering tjenesten hvis du ikke allerede har en gjenvinningsbeholder.

2 Planlegg en drop-off av enten 32- eller 90-gallon resirkulering kurven. Allied Waste vil informere deg om den planlagte plukke opp dag for resirkulering.

3 Plasser resirkulerbare materialer i hyllen, og plassere den på fortauskanten for planlagt henting annenhver uke. Akseptable plast inkluderer renset kanner, flasker og krukker uten lokk. Runde meieri kar, rene plastposer og pille flasker er også akseptabelt.

Hint

  • Pass på å rengjøre plast av noe rusk før du legger dem i papirkurven, og fjerne lokkene.
  • Vær forsiktig når du plasserer elementer i gjenvinningsbeholderen, ettersom det kan være skarpe gjenstander som kan forårsake skade.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com