Slik installerer teppe løpere på Rett trapp

January 14

Slik installerer teppe løpere på Rett trapp


Installere et teppe runner på din trapp vil gi to fordeler. Teppet runner vil spare slitasje på trappetrinn og det vil kutte helt ned på støy i hjemmet ditt, spesielt hvis du har barn som kjører opp og ned trappen. Dette prosjektet er ikke vanskelig konseptuelt, men det tar litt fysisk styrke til å håndtere trappen syklisten, som er tung. Forvent å tilbringe en helg på å installere teppet løper på en rett trapp.

Bruksanvisning

Installere Tack Strips

1. Mål bredden av teppet løper. Cut tack strimler for å måle 2 inches smalere enn bredden av løperen. Bruk metall strimler og slitasje tunge hansker.

2 Plasser de to første tack strimler i posisjon på toppen trapp. Ett klebebånd skal være sentrert i bunnen av stigerøret om en tomme over slitebanen. Den andre skal være sentrert på baksiden av slitebanen omtrent en tomme i fronten av stigerøret. Bruk et stykke av 1-by-1 tommers trelast som en spacer, slik at du kan plassere tack strimler uten å måtte måle hver gang. Stifter i tack stripen er skjeve. Pass på at stifter på tack stripen du plassert på bunnen av stigerøret er skrå mot slitebanen nedenfor. Stifter på tack stripen du plassert på baksiden av slitebanen skal være skråstilt mot tilstøtende riser.

3 Hammer tack strimler ned med en hammer. De tack strimler kommer med spiker allerede satt på plass. Hamre dem ned i trappen. Fortsett å installere tack strimler. Bruk knebeskyttere.

Installere Teppe Pad

4 Mål fra den fremre kant av takle bånd på slitebanen til et punkt 2 inches under nesen (fremre avrundet kant) av slitebanen. Målingen bør ta hensyn til avstand rundt nesen.

5 Kutt teppet pad i seksjoner som er 2 inches smalere enn teppet løper og lengden på målingen du nettopp laget. Skjær ett teppe pad for hvert trappetrinn. Bruk et teppe kniv eller et verktøy kniv med en meget skarp kniv.

6 Plasser det første stykke teppe pad bare foran tack stripe på slitebanen. Bruk en stift pistol for å feste den til trappetrinn. Trekk puten ned rundt nesen av slitebanen. Stifte det til toppen av stigerøret under. Installer alle teppet pads.

Installere Teppe Runner

7 Square av bunnen av teppet løper ved hjelp av en snekker torg og et teppe kniv. Sette den nederste kanten av teppet løper på plass på bunnen av det første stigerøret. Stift i bunnen av teppet løper til stigerøret, å plassere en stift hver tredje inches.

8 Trekk teppet løper opp over bunnen slitebanen og kjøre den hardt mot tack stripe nederst på stigerøret ved hjelp av et kne kicker. En kneet kicker er en spesialisert håndholdt verktøy for å installere teppe. Den ene enden er en nål plate som griper teppet; den andre er en lang rørformet håndtak. Installasjonsprogrammet bruker kneet kicker å tvinge teppet på plass. Plassere nålen plate av kneet kicker i midten av slitebanen 2 inches foran stigerøret. Hold kneet kicker nivå med en hånd å holde det nivået. Bang lange håndtak av kneet kicker med kneet til å dytte teppet hardt mot tack stripen, som vil engasjere stifter og bøy dem til å holde teppet. Skyv teppe løper på plass mot tack stripe hver 3 inches.

9 Pakk teppet løperen godt inn i krysset der stigerøret møter slitebanen. En trapp verktøy ser ut og føles som en tung vekt sparkel. Bruk den til å pakke teppet syklisten inn i krysset. Bruk en hammer til å bøye seg ned stifter i tack stripen på baksiden av slitebanen.

10 Fortsett å installere teppet løper på rett trapp. Når du når toppen riser, kuttet teppet syklisten å passe rett under nesen på gulvet. Bruk en stift pistol til å feste teppet løper til toppen av stigerøret.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com