DIY Deck Sliping Ideas

January 17

Sliping er en integrert del av livet, og utseendet på en tre dekk, slik at du til å anvende finish og vannlås til skogs. Sliping er også viktig for utseendet og komfort av dekk, fjerne steder der treverk kan knekke og flis. Men oppgaven noen ganger være skremmende.

Å gjøre reparasjoner

Før sliping en kortstokk, er det viktig å først foreta mindre reparasjoner på dekk. Fjern eller reaffix noen løse spiker eller skruer. Bytt ut noen stykker av tre som er råtne, seriøst splinte eller vridd. Denne ekstra investering av tid er verdt det å gjøre slipeprosessen går langs greit.

Sand papir til bruk

Det er viktig å vite hva slags sandpapir for å bruke på dekk. Dette avhenger av hvilken type tre som brukes til å bygge dekket. Grovsliping er i utgangspunktet nødvendig, når de større brikker har blitt makt vasket og blåst bort. Dersom dekket er relativt ny, knapt forvitret eller trenger ikke mange småreparasjoner, et medium korn sandpapir er best å sand dekk. Ideelt sett ønsker du å gå tilbake over dekk med veldig fint sandpapir etter første sliping. Jo finere sandpapir er best for avrunding av kantene på dekk og glatter ut eventuelle deler som kan bli taggete i fremtiden.

Leie eller kjøpe en Sander

Sliping for hånd er uaktuelt. Leie eller kjøpe en slipemaskin vil være nødvendig å sand dekk effektivt og jevnt. En båndsliper skal brukes for det store overflatearealet av dekk, fordi dets slipeplater dekker mer areal enn mindre slipemaskiner. Men det er viktig å vite hvordan du bruker denne sander av hvilken type tre du er sliping, fordi holde dette sander på ett sted for lenge kan skade treverket.

En palme slipemaskin bør brukes for mindre områder av dekk. Det er ikke så kraftig, slik at du kan gå over områder noen ganger for å være sikker på at veden er pusset skikkelig. Alltid sand i retning av korn av dekket med en håndflate slipemaskin for å unngå å skade trevirke. Disse Sanders er utmerket for rekkverk i tillegg, som de er små og kan lett tas av og brukes på opphøyde flater.

Avslutte jobben

Når slipe er fullført er det viktig å vaske av overskudd av sagmugg, smuss og fett med en slange med full kraft. Dette er nødvendig for å forberede tre for enhver beis eller overflate du har planer om å søke på den nylig pusset dekk.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com