Hvordan endre retning for et laminatgulv

March 17

Hvordan endre retning for et laminatgulv


Når du installerer et flytende laminatgulv, kan det komme et punkt hvor du må endre retning av plankene. De fleste retningsendringer oppstår vanligvis når overgangen fra en korridor i et eget rom eller fra ett rom til et annet. Selv not-og-fjær-laminerte planker er forholdsvis enkle å montere, for å endre retningen av gulvet, må man følge en bestemt prosedyre for å sikre integriteten av utseende. Du må installere en spline mellom rillede kanter av to eller flere planker for en myk overgang.

Bruksanvisning

1 Støvsug underflooring å fjerne oppsamlet støv, skitt og rusk. Plasser ruller av skum underlag på gulvet og forsegle skjøtene med tape. Bruk saks til å klippe underlaget til riktig størrelse.

2 Legg det første kurset av gulv planker langs den lengste, rett veggen i rommet, med sin rillet kant mot veggen. Trykk styrene sammen og skjær den siste planken til ønsket lengde med en sag. Pek på andre kurs inn i tungen kanten av det forrige løpet. Rave dette kurset med 6 inches for en estetisk tiltalende design. Gjenta denne prosessen med å installere plankene til du dekke rom med gulvplanker i én retning.

3. Mål bredden av gulvåpningen ved punktet for den retningsendring. Bruke en tabell sag for å skjære en lengde på 1/2-inch-by-1/4-tommers tre spline slik at den passer spor åpninger av laminat planker. Spline fungerer som en erstatning slip-tunge som gjør gulvet overgang glatt og sømløs.

4 Påfør en tynn streng med trelim over rillede kanter av plankene hvor du vil installere tre spline.

5 Sett spline over limt overflaten og trykk den ned for å feste den på plass. Trykk på spline forsiktig med en gummihammer for å sikre at det sitter godt. For en bredere åpning, bruk mer enn en lengde på tre spline.

6 Tørk bort overflødig lim med en fuktig klut. La limet tørke i henhold til den tiden på etiketten retninger.

7 Lay lengder av laminat planker i den nye retningen på samme måte som du har installert tidligere planker. Skyv sporet av laminatet planke over riflede tungen og gjenta prosessen med å installere gulv over det hele gulvet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com