Hvordan Fest Stål Gussets til en fagverktak

January 19

Hvordan Fest Stål Gussets til en fagverktak


Stål gussets er prefabrikkerte metallplater som brukes for å bli med trelast. Bindingsverk gussets er formet på nøyaktig riktig vinkel for å holde brikkene på plass for å skape den rette takvinkel. Standard takstoler er trekantede formede trerammer. Kiler brukes på toppen topp til felles de to sperrene, knonw som øvre ledninger, og den vertikale midt spenne, kjent som kongen post, på de nederste hjørnene til å bli med sperrene til bunnen horisontal bjelke, eller lavere ledningen, og i midten av nedre ledning til å feste bunnen av kongen innlegget.

Bruksanvisning

1 Legg ut dine truss stykker, med de to øverste snorer, montert sammen til toppen toppen av taket og kongen innlegg, med den spisse toppen slutten montert på innsiden av toppen skapt av de øvre ledninger. Plasser toppkile på linje med disse tre stykker og drive boks spiker gjennom hullene i platen, minst to nagler i hver brikke.

2 Plasser den nedre ledningen til truss, slik at dens ytre ender matche opp til bunnen ender av de øvre ledninger og dens sentrum er mot kongen innlegget. Posisjon ett hjørne kile sted på hvert nedre hjørne, justert til øvre og nedre ledninger. Nail kilen plate på plass som du gjorde på toppen.

3 Senter bunnen av kongen post slik at den hviler mot den øverste kanten av den nedre ledningen og sjekk med et målebånd for å sikre at det er nøyaktig sentrert, justere etter behov. Monter kilen platen til skjøten mellom de to delene og spikre den på plass.

4 Løft opp på toppen av fagverket og snu det å utsette leddene på baksiden ansiktet. Starter på toppen, gjelder bogsplitt til rammen som du gjorde på den andre siden, ved hjelp av ikke mindre enn to spiker i hver brikke. Juster kiler forsiktig slik at ingen kanter stikker ut over kanten av truss rammen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com