DIY: Elektrisk Fjærkre Heater

January 21

DIY: Elektrisk Fjærkre Heater


Når babyen kyllinger klekket ut av en broody hønemor, vil høna bruke kroppen hennes for å holde kyllingene varm før fjærene har vokst til det punktet at den dama kan holde seg varm. Når kyllingene er oppvokst separat fra en høne, kan en varmelampe brukes som en DIY elektrisk fjærfe ovn for å gi varme nødvendig for å holde dama komfortabel i løpet av disse første viktige ukene av dama liv.

Bruksanvisning

1 Plasser et termometer på bunnen av grubling pennen noen dager før kyllingene kommer.

2 Hang en elektrisk lampe med en reflektor om 18 inches over termometer. Man bør være i stand til å justere høyden av reflektoren lett.

3 Sett inn en 250-watts rød varmepære i lampesokkelen. Plugg i lampen til en stikkontakt og observere temperaturen på termometeret.

4 Justere høyden av varmelampe inntil temperaturen er en konsekvent 95 grader. Fjern termometeret.

5 Plasser de nye kyllingene inn i grubling penn og observere deres atferd. Hvis de har en tendens til å klynge under lampen, er de ikke får nok varme, og pære bør senkes litt. Hvis de fan ut fra pæren og synes å ha anstrengt pust, er temperaturen for varmt, og lampen bør heves litt.

Hint

  • Hver uke, heve lampen et par inches og se ungene etter tegn på å være for varmt eller kaldt. Etter seks uker, bør fjærene være tilstrekkelig til å holde dem komfortable i alle unntatt de kaldeste temperaturene.
  • En 250-watts lyspære kan avgi mye varme, så vær forsiktig med å ha lampen for nær brennbart materiale for å unngå muligheten for brann.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com