Hvordan kan jeg lære vet HVAC reparasjon?

January 12

Hvordan kan jeg lære vet HVAC reparasjon?


Boliger og bygninger i USA "holde hodet kaldt" med hjelp av ca 95 000 HVAC selskaper. HVAC, som står for oppvarming, ventilasjon og air condition (og noen ganger inkluderer VVS), bringer i omsetning på rundt $ 135 milliarder kroner. Hvis du er interessert i en karriere endring innen VVS bransjen eller bare ønsker å lære å lage noen reparasjoner i hjemmet i stedet for å ringe en serviceperson, er det en rekke måter å lære på feltet både gjennom eget tempo studie og lære rett fra bransjeeksperter.

Bruksanvisning

1 Ta et voksenopplæringskurs på HVAC; voksenopplæring klasser er vanligvis kortvarige (slik som seks til 12 uker) og krever ingen tidligere erfaring eller utdanning. Studenter i Raleigh, vil North Carolina finne alternativer som Wake Technical Community College er "Varme og klimaanlegg / Rørlegger" klasse, som tilbyr opplæring i kondensatorer, fordampere, måleapparater, kompressorer, kjøle og boligbygging.

2 Meld deg på en Associate Degree program i HVAC-teknologi, slik som den som tilbys av Coyne College i Chicago. Knytte grad programmene kjøres om to år, og kan kreve en high school diplom. Emner som dekkes inkluderer introduksjon til mekaniske kjølesystemer, metall, feilsøking, varmepumper, gass oppvarming, innføring i kommersielle kontroller og elektrisk vedlikehold.

3 Les en HVAC reparasjon bok, for eksempel "HVAC Feilsøking" av Rex Miller, "The Tekniker guide til HVAC Systems" av Gary K. Skimin ", Klimaanlegg og kjøling Repair" av Roger A. Fischer og Ken Chernoff og "Feilsøking og service Modern Air Conditioning og kjølesystemer "av John tomczyk. Velg en bok med mange trinn-for-trinn-instruksjoner, blå utskrifter og nærbilder.

4 Besøk en lokal eller kjede jernvarehandel hjemmeside og gjennom HVAC seksjon for gratis tutorials og videoer på oppvarming og kjøling. Den store kjeden, Lowes, for eksempel, har et avsnitt om sine How-To Library nettsted som tilbyr emner som "Forstå Heat Transfer og isolasjon", "Installere en programmerbar termostat", "Fukt Your Home" og "Ventiler ditt hjem." fordi nettstedet er åpent for publikum, vil opplæringen språket være ideelt for HVAC nybegynnere.


© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com