Hvordan Landscape med tropiske planter i Florida

March 18

Hvordan Landscape med tropiske planter i Florida


Ifølge Florida Gard, er Florida delt opp i fire ulike soner. Nord-Florida mottar fryser og frost og vil fortsatt ha varme somre. Central Florida opplever milde fryser og kaldt vær. South Florida er i en subtropisk sone, og tropiske Florida, nede ved spissen av staten, får sjelden noen kalde vintre. Når landskaps tropiske planter, er det viktig å holde regionens vintre i bakhodet hvis du planter i containere og kan ta dem innendørs for vinteren. Få tropiske planter kan overleve blemmer kalde temperaturer når plantet i jorda.

Bruksanvisning

Sør- og Tropical Florida

1 Tegn et diagram av verftet og note områder som får fullt sollys. Full sollys er karakterisert som et område av plenen som mottar seks til åtte timer med sol per dag.

2 Ta en håndfull jord i den foreslåtte planting plassering og klem. Et stort antall tropiske planter trenger godt drenerende jord for å redusere risikoen for rot råtne. Hvis jorda utgivelser jorddråper, endre området med 3 inches av byggmester sand og kompost. For områder som har tørr smuldrete jord, tilsett 3 inches av Sphagnum mose og till i de første 6 inches av matjord. Jord som er formbare i hånden har tilstrekkelig drenering.

3 Plasser tropisk plante i beholderen sin over i den foreslåtte planting stedet. Stå tilbake og se om det legger interesse for området, går i ett med resten av plantene eller skaper en tropisk atmosfære til verftet. Hvis du planter virker malplassert, legge til andre som tropiske planter eller flytte anlegget til et mer egnet sted.

4 grave et hull i plante sted som er dobbelt så stort som anleggets rootball, men ved den samme dybde som planten ble plantet i beholderen. Plassere anlegget i hullet og pakke jorda rundt sin base. Vann jord inntil den er fuktig. Spre en 3 tommers lag mulch fra 3 inches fra basen til utsiden av anlegget.

Nord- og Sentral-Florida

5 Fyll en pott som har 2 inches av økende plass til røttene med en potting medium. Bruk en potting jord som har blitt spesielt laget for tropiske planter som afrikanske fioler.

6 Gjør et plantehull som er dobbelt så stort som anleggets rootball og satt i potten. Pakke jorden rundt bunnen av anlegget.

7 Plasser en tallerken eller skål i en solrik beliggenhet i gården. Fyll tallerkenen eller tallerken med en tomme av ert grus for å få hjelp med drenering og for å øke luftfuktigheten.

8 Plasser potten på toppen av tallerkenen eller fatet. Vann tropisk plante på basen.

9 Ta med tropisk plante innendørs når temperaturen stuper til under 50 grader Fahrenheit. Plasser i nærheten av en solrik sørvendt vindu.

Hint

  • Vann utendørs tropiske planter med en tåke av vann i tilfelle av en fryse å holde dem fuktig. Fuktig planter tåler fryser, fordi tørr jord beholde kulde bedre enn fuktig jord.
  • Unngå at vann fra fatet eller skål til stadig berøre bunnen av potten ved drenering når den er full.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com